«Нафтогаз» розвиватиме свої активи в Єгипті — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Нафтогаз» розвиватиме свої активи в Єгипті

Фондовий ринок
345
НАК «Нафтогаз України» вирішила прискорити зростання видобутку вуглеводнів на концесійній ділянці Alam El Shawish East Western Desert у Єгипті, а також реалізацію основних інфраструктурних проєктів.
Про це повідомляє пресслужба «Нафтогазу» за підсумками щорічних зборів акціонерів «Petrosannan Company» – спільної компанії-оператора НАК «Нафтогаз України» і «Egyptian General Petroleum Corporation» (EGPC), у м. Каїр, Арабська Республіка Єгипет.
«Правління та наглядова рада «Нафтогазу» поставили перед нами чітке завдання – розвиток активів у Єгипті. Ми маємо цю задачу якісно виконати. Цей напрям і, особливо, покращення фінансово-економічних показників проєкту – наші пріоритети», – сказав перший заступник голови правління «Нафтогазу» Сергій Перелома.
Представники «Нафтогазу» також мали окрему зустріч з Аля Абдель Фаттах Касем Ель Баталем, головою правління компанії GANOPE (Ganoub El-Wadi Holding Company). Ця компанія є партнером за концесійними угодами з нафтогазової розвідки та розробки на територіях Wadi El Mahareeth та South Wadi El Mahareeth Східної пустелі.
Сторони обговорили поточний стан спільних проєктів та можливість розробки нових концесійних територій у Єгипті.
Для організації злагодженої співпраці всіх зацікавлених сторін за діючими та майбутніми проєктами «Нафтогазу» в Єгипті Перелома також зустрівся з міністром нафти й мінеральних ресурсів АРЄ паном Тарік Ель Муллою.
«Я б хотів відзначити конструктивну позицію всіх сторін під час цієї зустрічі. Міністр запевнив, що Нафтогаз є дуже важливим інвестором для АРЄ. Він також зауважив, що і міністерство, і єгипетські партнери з концесійних угод підтримують всі ініціативи Нафтогазу, спрямовані на підвищення ефективності інвестицій, та дав відповідні доручення», – повідомив Перелома.
Група «Нафтогаз» реалізує проєкти з видобутку вуглеводнів на території Alam Еl Shawish East у Західній пустелі та територіях South Wadi El Mahareeth та Wadi El Mahareeth у Східній пустелі Єгипту.
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас