RU
 

Злива в Молдові: одна людина загинула

Корреспондент.net,  15 червня 2016, 00:33
0
662
Злива в Молдові: одна людина загинула
Фото: Protv.md
Зливи в Молдові пошкодили майже 60 будинків, одна людина загинула

Сильний вітер пошкодили майже 60 будинків.

Зливові дощі і сильний вітер завдали шкоди народному господарству Молдови, одна людина загинула, повідомило "Интерфаксу" Бюро уряду Молдови зі зв'язків з пресою.

Служба цивільного захисту і надзвичайних ситуацій (СЦЗНС) на надзвичайному засіданні уряду у вівторок повідомила, що найбільшої шкоди завдано місту Чадир-Лунга, в гагаузькій автономії на півдні Молдови.

Минулої ночі тут за дві години випало три місячні норми опадів. В результаті пошкоджено 58 будинків, затоплено 16 житлових будинків і близько 50 підвальних приміщень, подвір'я та городи, а також територія міського ринку.

У другій половині дня у вівторок зливовий дощ з сильним вітром пройшов у Кишиневі. Протягом декількох годин десятки вулиць в нижній частині міста були заблоковані, інші вулиці виявилися перекриті деревами, що впали від вітру.

За словами директора Служби Михайла Харабджіу, на одній з вулиць дерево впало на автомобіль, в якому перебували троє людей, ніхто з них не постраждав. Водночас, в одному з дворів дерево, що звалилося, придавило 40-річну перехожу. Жінка загинула. Ще двоє молодих людей отримали травми, їм надана медична допомога.

Через несприятливі погодні умови в Міжнародному аеропорту Кишинева було затримано кілька рейсів, інші літаки, зокрема два з Москви, приземлилися із запізненням. Наразі, розклад вильотів-прильотів дотримується.

Раніше в Ізмаїлі Одеської області за кілька годин злива затопила цілі квартали.

Негода в Києві: повалені дерева перекрили рух

 

ТЕГИ: смертьМолдоваосадкиветерливеньдома
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі