Навіщо потрібна Travel картка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Навіщо потрібна Travel картка

Фінтех і Картки
4065
Подорожувати продумано і згідно з бюджетом – новий тренд. Українці вже не обмежують себе поїздками раз на рік в заслужену відпустку до Єгипту або Туреччини. Подорож, навіть невелика – на вихідні, для українців стає все більш поширеним досвідом.
Кардинально змінив ситуацію “безвіз” з країнами Європи. В нашу країну почали активніше заходити лоукости. Вже сьогодні авіаквитки можна купити за 10-30 євро, а кількість прямих рейсів в різні країни з кожним днем тільки збільшується.
Такий прогрес змінив і фінансову поведінку українців. Якщо раніше більшість наших співгромадян у всьому покладалися на туроператорів, то в наші дні вони діють більш самостійно. Відстежують вартість авіаквитків, заздалегідь підшукують і бронюють оптимальний варіант з житлом, самі обирають місця, які хочуть відвідати. А головне – визначають кожен пункт витрат у поїздці.

Три «залізні» правила, як не витрачати зайвого в подорожі

1. Заздалегідь плануємо поїздку. Що раніше вам вдасться забронювати квитки і житло, то більше можна заощадити. Бажано планувати подорож за півроку. Завдяки такому підходу можна заздалегідь забронювати, наприклад, апартаменти в центрі Риму «за копійки». Якщо ж все бронювати в останній момент – вийде набагато дорожче.
2. Знаходимо квитки і житло. Забронювати квитки і житло за мінімальною ціною і з належним комфортом – завдання непросте. У цьому допомагають популярні ресурси, що відстежують ціни на перельоти і проживання для різноманітних напрямків. На них достатньо підписатися, і ви будете отримувати повідомлення про акції та спецпропозиції. Спосіб повідомлення обираєте ви особисто: в каналі Telegram, за допомогою e-mail, повідомлень на Viber і т. д. До речі, на finance.ua не так давно вийшов спеціальний матеріал зі списком корисних каналів Telegram, що допомагають економити на подорожах.
3. Користуємося карткою за кордоном. В подорожах набагато вигідніше користуватися банківською карткою, ніж готівкою. Так ви не тільки захищаєте себе від можливих крадіжок (не приваблюєте злодіїв набитим гаманцем), але й маєте можливість отримувати вигоди у великих мережах магазинів по всьому світу, корисні бонуси і кешбек.

Приклад картки, що дозволяє подорожувати частіше

Обзавестися окремою карткою з кешбеком, можливістю накопичувати милі авіакомпаній або отримувати доступи до бізнес-залів аеропортів – оптимальний варіант для мандрівника.
Приклад такої картки Travel нещодавно презентував Альфа-Банк Україна. Її можна вважати найбільш універсальною для мандрівників з наявних в Україні. Все тому, що вона корисна як у повсякденному житті, так і в період планування поїздки, і безпосередньо в подорожі.
Навіщо потрібна Travel картка
Власник цієї картки накопичує бали мандрівника, розплачуючись за будь-які щоденні покупки. Навіть якщо він не замислюється про поїздку в цей момент, бали акумулюються на окремому рахунку.
За допомогою балів мандрівника власник картки зможе компенсувати вартість авіа- і залізничних квитків, проживання в готелях, квитків на автобуси, оренду автомобілів і інші туристичні витрати.
Зауважте, що, здійснюючи travel-покупки, можна не хвилюватися про те, у якої компанії ви купуєте послугу або товар. Зокрема, це стосується квитків авіакомпаній. Власник картки не прив’язаний до якоїсь однієї з них, як це часто буває серед банківських пропозицій. Більш того, якщо авіаперевізник нараховує милі за своєю програмою лояльності, то власник картки Travel отримає подвійну вигоду – і бали, і милі.
До того ж Travel – це кредитна картка. У випадку з фінансовими труднощами в дорозі власник картки може розраховувати на ліміт до 200 тис. гривень.
Ось як це працює: При оплаті будь-якого товару чи послуги кредитними коштами власнику картки в режимі онлайн нараховують бали мандрівника. Курс: 1 гривня = 5 балів. Зворотна конвертація відбувається за курсом 1 бал = 0,01 грн. Бали перераховуються на рахунок прямо в момент транзакції. Кількість накопичених балів завжди можна побачити і використовувати в оновленому мобільному додатку Alfa-Mobile Ukraine.
Якщо підрахувати, скільки щомісяця в середньому ви витрачаєте на поточні потреби, з карткою Travel цілком реально накопичити на відпустку. Наприклад, за допомогою картки за місяць ви оплачуєте покупки на суму 10 тис. гривень, тоді за півроку зможете назбирати 300 тис. балів мандрівника.
Цього достатньо для оплати вартості квитків “ІнтерСіті” (туди і назад) до Львова для компанії з трьох осіб. Авіаквитка до Тбілісі. Або для перельотів до Стокгольма туди і назад (якщо купувати квитки заздалегідь).

Переваги Travel картки від Альфа-Банку Україна за пунктами

  • Співробітник банку доставить картку безкоштовно.
  • Ви отримуєте картку міжнародної платіжної системи Visa з чіпом і опцією безконтактних платежів.
  • Крім основної картки, за бажання клієнта, банк може видати і додаткові, які будуть прив’язані до рахунку. Скажімо, для членів сім’ї.
  • Власникам Travel картки доступна розстрочка на товари та послуги по всьому світу. Строк – до 12 місяців, вартість – 0,01% річних. А якщо плануються великі витрати, можна взяти кредит до 200 тис. гривень. Пільговий період – до 55 днів. Ви можете попросити банк про кредитні канікули двічі за рік.
  • При розрахунках за кордоном комісія за конвертацію валюти не стягується.
  • Разом з карткою надають поліс страхування для поїздок за кордон. Вам компенсують витрати на ліки і лікування, якщо щось трапиться в дорозі.
  • Цілодобово і в будь-який день тижня працює послуга «консьєрж-сервіс».
  • Ті власники Travel карток, які в перші 60 днів з моменту випуску картки здійснюють транзакції на суму від 25 тис. грн, отримують 50 тис. привітальних балів.

Ще більше для комфортних перельотів

Оскільки Travel картка випущена на базі Visa Platinum, на додаток до бонусів від банку ви отримуєте низку переваг від платіжної системи.
Наприклад, завдяки програмі LoungeKey вам будуть безкоштовно упаковувати валізи в аеропорту “Бориспіль”. А двічі на рік власник картки має право безкоштовно відпочити в бізнес-залі одного з міжнародних аеропортів.
Є можливість заощадити 50% вартості поїздки до або з аеропортів “Бориспіль” і “Київ” в додатку Uber. Для цього достатньо скористатися промо-кодом VISAPREMIUMUA.
Але і це ще не все, за програмою «Світ Привілеїв» для власників карток Visa у всьому світі доступні сотні знижок та спеціальних пропозицій.
Як бачимо, Travel картка Альфа-Банку Україна покриває більшість потреб сучасного мандрівника. І справді є комплексною й універсальною.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас