RU
 

Кріс Юбенк-молодший забрав пояс IBO

iSport.ua,  24 лютого 2019, 08:03
0
218
Кріс Юбенк-молодший забрав пояс IBO
Кріс Юбенк-молодший

Британський суперсередньоваговик Кріс Юбенк-молодший (28-2, 21 КО) виявився сильнішим за співвітчизника Джеймса Дігейла (25-3-1, 15 КО) у поєдинку на арені О2 у Лондоні, Великобританія.

 
Бій розпочався сумбурно. Кріс працював на відтягненнях і намагався "зустрічати" Дігейла, який зайняв центр рингу. Уже у другому раунді Юбенку вдалося відправити Дігейла в нокдаун, але це не вплинуло на хід бою.
 
Ближче до екватора поєдинку Дігейл краще підлаштувався під суперника і раз по раз ефективно скорочував дистанцію, встигаючи донести до цілі кілька ударів перш, ніж увійти в клінч. Юбенк зациклився на спробах пробити правий прямий назустріч.
 
У 10-му раунді Дігейл пропустив потужний аперкот, проте встояв. На 11-й трихвилинці Кріс знову спробував аперкотом укласти суперника, але той встояв. У підсумковій трихвилинці Кріс знову потряс Дігейла, після чого бій більше став схожим на вуличну бійку.
 
Бій закінчився перемогою Юбенка одностайним рішенням суддів - 114:111, 115:112 і 117:109. Таким чином британець здобув титул IBO.
 
В андеркарді перспективний британець Джо Джойс переміг колишнього чемпіона світу Бермейна Стіверна.
 

Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі