09:46 09.09.2019

У МЗС попереджають українців про скасування авіарейсів "British Airways" через дводенний страйк пілотів

2 хв читати
У МЗС попереджають українців про скасування авіарейсів "British Airways" через дводенний страйк пілотів

У зв'язку із запланованим 9-10 вересня страйком профспілки пілотів авіакомпанії "British Airways" (BALPA), Департамент консульської служби МЗС України рекомендує українцям, у яких заплановані вильоти літаків цієї авіакомпанії, уважно відслідковувати інформацію і звернутися в компанію.

"У зв'язку з цим рекомендуємо громадянам України, у яких заплановані Вильоти 9 і 10 вересня 2019 р., звернутися в компанію "British Airways" https://www.britishairways.com, а також відстежувати інформацію та поради авіакомпанії https: / / www.britishairways.com/.../.../strike/latest-information", - йдеться в оприлюдненому на сторінці Департаменту в соцмережі Фейсбук повідомленні.

Так, у МЗС нагадують, що громадяни, у разі необхідності, можуть звернутися за допомогою до дипломатів: телефон "гарячої лінії" посольства України в Сполученому Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії +44 75 5348 3628, адреса електронної пошти: [email protected], цілодобова "гаряча лінія" МЗС України: +38 (044) 238 16 57, адреса електронної пошти: [email protected].

Як повідомлялося, перший спільний страйк пілотів британської авіакомпанії "British Airways" може позначитися на планах поїздок близько 300 тис. осіб, повідомляють ЗМІ з Лондона.

Всі 4,3 тис. пілотів почали в понеділок страйк, вимагаючи збільшення заробітної плати. Вони заявили, що страйк може тривати упродовж двох днів. Переговори з керівництвом компанії на цю тему безуспішно тривають вже дев'ять місяців, йдеться в повідомленнях.

У понеділок, як очікується, буде скасовано 850 рейсів. Загалом, за даними газети Financial Times, British Airways упродовж 48 годин виконує 1,7 тис. рейсів.

Британський прем'єр Борис Джонсон закликав сторони сісти за стіл переговорів і спокійно врегулювати проблеми, однак керівництво авіакомпанії, навпаки, виступило з погрозами, що у разі, якщо акція не буде припинена, пілоти і члени їхніх сімей можуть втратити такий привілей, як безкоштовні польоти, яким вони користуються наразі.

Асоціація пілотів британських авіаліній повідомила, що один день страйку коштуватиме авіакомпанії 40 млн фунтів-стерлінгів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна найближчими днями отримає перші снаряди в рамках ініціативи Чехії

Окупанти наростили інтенсивність атак майже по всій лінії фронту

Щоденні атаки росіян Харкова доводять їхню мету стерти з лиця землі друге за величиною місто в Україні, тому потрібна сучасна зброя

Зеленський: Україна очікує на Саміті миру присутності різних держав, націй і континентів, щоб кожен міг проявити своє лідерство в захисті спільних цінностей

Зеленський і Монтенегру обговорили підготовку Саміту миру та кроки щодо наближення завершення вторгнення РФ в Україну

Загинув місцевий житель с. Гаврилівка на Херсонщині внаслідок ворожого обстрілу

У Торецьку в результаті скинутих ворогом трьох авіабомб загинули двоє людей і троє дістали поранення - голова ОВА

Міноборони України не планує розсилати повістки через застосунок "Резерв+"

У Запоріжжі вирішили скасувати безкоштовний проїзд у міському електротранспорті

ВАКС обрав Смирнову запобіжний захід у вигляді застави 10 млн грн

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА