12:15 03.10.2020

У ЗСУ за добу 85 нових випадків захворювання на Covid-19

1 хв читати
У ЗСУ за добу 85 нових випадків захворювання на Covid-19

У Збройних силах України за минулу добу підтвердили 85 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу Covid-19, викликану коронавірусом SARS-CoV-2. Загалом зараз хворіє – 698 осіб, повідомляє командування медичних сил ЗСУ.

"Загалом за час пандемії одужали – 2 429 осіб, летальних випадків – 10. На ізоляції (зокрема, самоізоляція) перебуває 660 осіб", – йдеться в повідомленні медиків на сторінці у Фейсбуці.

З 85 нових випадків захворювання на Covid-19 у закладах охорони здоров'я перебуває 23 особи (Національний військово-медичний клінічний центр ГВКГ - 4 військовослужбовці та 1 співробітник ЗСУ, Військово-медичний клінічний центр Північного регіону - 2 військовослужбовці, Військово-медичний клінічний центр Центрального регіону - 2 військовослужбовці, Черкаський військовий госпіталь - 11 військовослужбовців, Військово-медичний клінічний центр Східного регіону - 1 військовослужбовець, Житомирський військовий госпіталь - 1 військовослужбовець, Старокостянтинівська ЦРЛ - 1 військовослужбовець).

Також на лікуванні вдома під наглядом медичної служби перебуває 62 людини. Стан здоров'я пацієнтів задовільний.

Як повідомлялося, в Україні станом на ранок суботи зафіксовано нову рекордну кількість випадків захворювання коронавірусною хворобою Covid-19 за добу – 4 661, при цьому видужали – 2 146, а померли за добу також рекордна кількість – 92 раніше хворих, свідчать дані, розміщені на сайті Системи моніторингу поширення епідемії коронавірусу Ради національної безпеки та оборони.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кличко оприлюднив інфографіку про проєкти, реалізовані у столиці за 10 років

Спецслужби РФ мають намір активізувати диверсійну діяльність проти країн НАТО - ISW

Окупанти завдали ударів по цивільній залізничній інфраструктурі Харківщини, поранені шестеро залізничників

Звільнені від відбування покарання перші ув'язнені, які підуть на фронт

Зеленський про атаку на Харків: Російські терористи користуються браком ППО і можливостей знищувати пускові установки РФ поблизу кордонів

Кількість загиблих у Харкові зросла до шести - обладміністрація

Прикордонники не беруть до уваги застосунок "Резерв+" під час перетину кордону

На сумському напрямку у ворога зосереджені певні сили, але їх недостатньо для удару стратегічного рівня - Держприкордонслужба

У Харкові четверо загиблих, ще двох людей шукають - ОВА

Окупанти обстріляли Малу Токмачку Запорізької області, загинув місцевий житель

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА