Payoneer відновила роботу всіх сервісів своїх карток — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Payoneer відновила роботу всіх сервісів своїх карток

Фондовий ринок
471
2 липня 2020 року міжнародна платіжна платформа Payoneer повністю відновила всі сервіси карток Payoneer Prepaid Mastercard®.
Про це Finance.ua повідомила прес-служба компанії.
Що це означає. Кошти з карток вже можна переказувати на банківські рахунки. Крім того, запрацювали сервіси проведення платежів і управління валютами. Раніше у користувачів карток з’явилася можливість зняти готівку в банкоматах (без комісії) і в касах.
Раніше очікувалося, що Payoneer зможуть активувати вказані вище функції тільки 6 липня.
«Ми відреагували на відгуки своїх клієнтів і змогли запустити все сьогодні. Незабаром ми також надамо нашим клієнтам можливість поповнювати картки новими коштами. Ми робимо це поетапно і сповістимо вас, коли така можливість буде для вашого профілю, тому обов’язково стежте за електронним листом від Payoneer з інформацією», – повідомила в COO Payoneer Керен Леві в своєму відео-зверненні.
Завершивши аудит і знявши блокування з Wirecard UK, FCA підтвердили: всі кошти держателів карток зберігаються на захищених трастових рахунках в банках 1-го рівня в Великобританії, відповідно до їхніх вимог і відповідно до ліцензії.
FCA продовжує стежити за діяльністю Wirecard і пропонувати додаткові вимоги для забезпечення вищого рівня нагляду.

Довідка Finance.ua:

  • Компанія Wirecard AG в Німеччині оголосила про свою неспроможність, а картки Mastercard Payoneer випущені її дочірньою компанією Wirecard Card Solutions Limited (WCSL) у Великобританії. FCA, який контролює WCSL, вирішив обмежити діяльність WCSL для захисту грошей клієнтів. В результаті відбулося тимчасове замороження всіх чинних карткових операцій. Цю заборону було скасовано 30 червня, після того, як було завершено аудит.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас