RU
 

Названо ТОП-10 найпотужніших Android-смартфонів

Корреспондент.net,  30 жовтня 2018, 10:18
0
1238
Самые производительные смартфоны: рейтинг
Фото: gizmochina.com
Xiaomi Black Shark виявився найпродуктивнішим смартфоном

Представлений напередодні флагман OnePlus 6T зайняв в ньому третю позицію. А лідирував у списку ігровий Xiaomi Black Shark.

Авторитетний бенчмарк AnTuTu опублікував актуальний рейтинг найбільш продуктивних Android-смартфонів. Лідером списку знову став потужний ігровий гаджет Xiaomi Black Shark. Водночас третю позицію зайняв недавно представлений китайський флагман OnePlus 6T. Про це пише Gizmochina.

Повний перелік включив десять моделей смартфонів. При цьому всі вони оснащені топовим процесором цього року - Qualcomm Snapdragon 845.

За інформацією видання, Xiaomi Black Shark цього місяця зумів показати навіть вищий результат, ніж до цього. Хорошу продуктивність гаджета забезпечує не тільки чип Snapdragon 845, але також обсяг оперативної пам'яті 8 ГБ.

Слідом за лідером йде Meizu 16th, представлений в серпні цього року. Гаджет показав лише трохи нижчий результат, який також покращився в порівнянні з попередніми показниками.

А замикає трійку лідерів представлений напередодні китайський флагман OnePlus 6T. Гаджет також оснащений процесором Snapdragon 845 і 8 Гб оперативної пам'яті.

ТОП-10 найпотужніших смартфонів місяця:

 

Раніше повідомлялося, що компанія Google представила свої флагманські смартфони Pixel 3 і 3 XL з функцією бездротової зарядки і одинарною камерою.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

 

ТЕГИ: рейтинг
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі
Загрузка...