Сервіс Visa Checkout буде запущено в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сервіс Visa Checkout буде запущено в Україні

Фінтех і Картки
1097
Про запланований на 2016 рік запуск рішення Visa Checkout в Україні розповів на вчорашній конференції «Card Business & Technology» директор Visa з інновацій в СНД і Південно-Східній Європі Андрій Щербина.
За словами Андрія, в поточних кризових умовах одним з потенціалів, які поки ще можуть розкрити банки, є електронна/мобільна комерція і віддалені платежі. При цьому, банкам все частіше доводиться конкурувати з технологічними компаніями, які також виходять на ринок електронних платежів. «Протягом останніх кількох років у всьому світі помінялися переваги клієнтів у виборі пріоритетного партнера при проведенні покупок і оплати в інтернеті. Якщо раніше довіра до технологічних гігантам, таким як Google і Apple, була низькою, то зараз, завдяки їх послідовній стратегії з впровадження зручних сервісів для оплати в середовищі електронної та мобільної комерції, клієнти воліють працювати саме з ними. При цьому довіра до банків падає », – розповів директор Visa з інновацій.
Сервіс Visa Checkout є по суті легко інтегрованою кнопкою оплати на сайті будь-якого торговця. Користувач сервісу отримує можливість зручно і швидко здійснювати платежі в інтернеті. Для цього йому необхідно один раз зареєструвати свої дані по карті і адресу доставки, а потім він може здійснювати покупки в інтернеті з будь-якого пристрою – ноутбука, планшета, смартфона – шляхом введення тільки логіна і пароль в Visa Checkout.
За даними Visa, у торговців, які інтегрували кнопку Visa Checkout, швидкість проведення операції зросла на 22%, а конверсія – в середньому на 66%.
Нещодавно повідомлялося про те, що до Visa Checkout вже підключилося 7 млн ​​осіб у світі. За словами Андрія Щербини, в 2016 році рішення буде запущено в багатьох інших країнах, у тому числі в Україні.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас