20:19 21.05.2019

Данилюк розглядається на пост секретаря РНБО України

1 хв читати
Данилюк розглядається на пост секретаря РНБО України

Радник президента України Володимира Зеленського, екс-міністр фінансів Олександр Данилюк розглядається на посаду секретаря Ради національної безпеки і оборони України, повідомив глава Адміністрації президента України Андрій Богдан.

"Дійсно, Олександр Данилюк розглядається на посаду голови РНБО", - сказав Богдан в ефірі телеканалу "112.Украіна" у вівторок.

Богдан вважає, що Данилюк це той фахівець, який може провести реформи в сфері оборонних закупівель, де потрібні нові менеджерські рішення.

"Ми вважаємо, що Міністерство оборони, і відповідний закон вже працює в Україні, і РНБО повинні очолювати не професійні військові. Там повинні бути менеджери з достатньою довірою західних партнерів, з рівнем знань саме матеріального забезпечення армії і проведення максимально якісних змін у сфері забезпечення армії озброєнням", - пояснив глава АП.

Раніше цього дня глава Української держави Володимир Зеленський указом призначив свого радника з юридичних питань Андрія Богдана главою адміністрації президента України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Через негоду залишаються без світла понад 100 населених пунктів у п’яти областях, іще 462 знеструмлені через інші причини - "Укренерго"

У Чорноморській акваторії вночі знищено ще одне вороже судно - ГУР Міноборони України

У перших класах з 1 вересня має бути щонайбільше 24 учні - Міносвіти

91 представник медіа загинув під час повномасштабного вторгнення РФ, ще 30 перебувають у полоні - Карандєєв

У Сеулі пообіцяли не залишати без уваги загрозу Пхеньяна

Письменник Жадан вступив до бригади Нацгвардії

На "Саміті Свободи" у Вашингтоні шукатимуть рішення щодо посилення співпраці та координації між оборонними індустріями двох країн

Унаслідок обстрілів на Донеччині загинули дві людини, 14 поранені - ОВА

Типові проєкти укриттів для дитсадків розміщено на сайті "Моя фортеця"

Зеленський запросив президента Перу взяти участь у Саміті миру

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА