13:21 10.09.2020

Кличко наголошує на важливості розвитку Київської агломерації та інфраструктури в столиці в умовах карантину

2 хв читати
Кличко наголошує на важливості розвитку Київської агломерації та інфраструктури в столиці в умовах карантину

Київ. 10 вересня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА - Міський голова Києва Віталій Кличко наголошує на необхідності розробки стратегії для забезпечення розвитку бізнесу, а також звертає увагу на важливість розвитку Київської агломерації.

Ці питання мер озвучив у четвер на інвестиційному форумі Києва, повідомила прес-служба міського голови.

"Влада на всіх рівнях вимушена не тільки стримувати розповсюдження вірусу і захищати здоров’я та життя людей. А й вирішувати, як допомогти бізнесу, як відновити економіку та забезпечити. Як надалі втілювати інфраструктурні проекти і розвивати наші міста. І нам потрібно не втратити ті темпи змін, що започатковані в столиці. Ми маємо і далі робити Київ комфортним європейським містом", - звернувся Кличко до учасників інвестфоруму.

Він особливо наголосив, що столиці потрібна стратегія, яка забезпечить розвиток бізнесу, її наразі розробляють.

"Задля економічної безпеки містам необхідно мати можливість функціонувати автономно – насамперед виробляти товари першої необхідності. Саме тому локалізація економіки столичного регіону має стати одним із пріоритетів у подоланні наслідків пандемії", - сказав Кличко.

Крім того, за його даними, до асоціації "Київська агломерація" вже приєдналися 19 міських і селищних рад, а в умовах глобальної урбанізації розвиток Київської агломерації є необхідним і перспективним.

"Наша спільна мета сьогодні – розбудова інфраструктури та об’єднання громад Великого Києва. Створення потужного мегаполісу з комфортними умовами для його мешканців. Умовами для роботи і відпочинку. Умовами для професійного розвитку. І ми зробимо Київ і його агломерацію саме такими!" - запевнив мер столиці.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА