07:40 18.07.2020

Російські найманці 18 разів відкривали вогонь на Донбасі, без втрат

1 хв читати
Російські найманці 18 разів відкривали вогонь на Донбасі, без втрат

За минулу добу російські найманці на Донбасі 18 разів відкривали вогонь по українських позиціях, втрат серед українських військовослужбовців немає, повідомили в прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил.

"За минулу добу втрат серед українських захисників немає", - сказано в ранковому зведенні на сторінці штабу в Фейсбук у суботу.

Українські позиції противник обстріляв з мінометів калібру 82-мм, гранатометів, протитанкових ракетних комплексів, озброєння БМП, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Зокрема, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", поблизу Талаківки, Старогнатівки, Верхньоторецького, Мар'їнки, Кам'янки, Водяного, Гнутового, Пищевика і Широкиного зафіксовано вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Неподалік Авдіївки російські найманці обстрілювали опорні пункти ООС з мінометів 82-го калібру, гранатометів, кулеметів великого калібру і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", поблизу Новотошківського противник двічі застосував міномети калібру 82-мм, озброєння БМП і великокаліберні кулемети. Також неодноразово відкривався вогонь з протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї недалеко від Луганського.

За даними української розвідки, 17 липня був знищений один російський найманець.

"З початку поточної доби російсько-окупаційні війська активності не проявляли. За наявною інформацією втрат за поточну добу серед українських воїнів немає", - повідомили в штабі.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Корвет ВМС "Гетьман Іван Мазепа" провів перші ходові випробування - ЗМІ

Комітет Ради з питань свободи слова: відданість Мартиненка своїй справі завжди слугуватиме прикладом

Сирський: Ворог продовжує нарощувати угруповання військ на напрямку Стрілеча - Липці та в районі Вовчанська, сил недостатньо для прориву нашої оборони

У кримській бухті Вузька знищено два російські військові катери - ГУР

Військовозобов'язаних жінок штрафуватимуть, якщо вони не оновлять свої дані протягом двох місяців після набуття чинності закону

"Укрзалізниця": Мартиненко і його агентство завжди відстоювали правду

Британський парламент розпущено напередодні виборів

Окупанти обстріляли Конотоп, Дружбу, Середина-Буду та 14 сіл і селищ Сумщини, поранений мирний житель

Силам оборони вдалося дещо сповільнити темпи російського наступу на Харківщині - ISW

Унаслідок нічного ракетного удару по Харкову постраждали семеро людей

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА