RU
 

Макарайнен вирвала перемогу в заліку Кубка світу

iSport.ua,  25 березня 2018, 18:20
0
321
Макарайнен вирвала перемогу в заліку Кубка світу
Фото: twitter.com/IBU_WC
Кайса Макарайнен

Дарина Домрачева стала переможницею останньої гонки сезону. Вона подолала дистанцію 12,5 км з одним промахом на чотирьох вогневих рубежах за 35 хвилин 27,4 секунди.

 
Білоруска Дарина Домрачева виграла мас-старт на заключному дев'ятому етапі Кубка світу з біатлону в Тюмені.
 
У неділю Домрачева подолала дистанцію 12,5 км з одним промахом на чотирьох вогневих рубежах за 35 хвилин 27,4 секунди.
 
Другою фінішувала словачка Пауліна Фіалкова (один промах; +1,8). На третій позиції француженка Анаіс Шевальє (без промахів; +6,6).
 
Але головною інтригою гонки була боротьба за перемогу в загальному заліку Кубка світу - Анастасія Кузьміна всього на 6 балів випереджала Кайсу Макарайнен.
 
Першу половину дистанції вони пройшли разом, і прийшли на третій вогневий рубіж лідерами, але Кузьміна пішла на коло штрафу, а Макарайнен - ​​на два. Зате на останній стрільбі Кайса була точна, тоді як Настя раз промахнулася.
 
На останнє коло спортсменки знову вийшли разом - Кузьміна була 8-ю, на півтори секунди випереджала Макарайнен. На останньому колі фінка включила максимальну швидкість і піднялася на шосте місце, тоді як у Кузьміної просто не вистачило сил - вона закінчила гонку на 11-му місці. Перемога в загальному заліку Кубка світу дісталася Кайсі Макарайнен.
 
За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі