Microsoft готує Outlook зі штучним інтелектом, який буде відповідати на листи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft готує Outlook зі штучним інтелектом, який буде відповідати на листи

Фондовий ринок
244
Microsoft починає тестувати оновлену веб-версію Outlook, в якій штучний інтелект буде пропонувати користувачу відповіді на листи і підшукувати конференц-кімнати для зустрічей.
Microsoft дасть можливість учасникам програми Targeted Release ознайомитися з раннім варіантом нової веб-версії сервісу Outlook, в яку компанія внесла низку значних змін.
Новий Outlook складається з трьох модулів – Пошта, Календар і Люди. У веб-версії тепер присутній рядок пошуку з предиктивним механізмом, який допомагає користувачу знайти необхідні матеріали на підставі його останніх бесід і з урахуванням того, з якими людьми він найчастіше контактує.
В папку Вхідні був вбудований інтелектуальний механізм, який пропонує користувачу підходящі відповіді на отримані листи. Зі списку варіантів можна вибрати коротку відповідь і відправити її в пару кліків, попередньо відредагувавши або обійшовшись без цього.
Крім того, інтелектуальний механізм тепер може допомогти користувачу знайти підходящу конференц-кімнату для зустрічі, виходячи з кількості учасників, доступності кімнат і вподобань користувача.
Якщо користувач вже використовував якийсь додаток для роботи з листами в колишній версії Outlook, ці програми будуть показані поруч із запропонованими діями або в випадаючому меню при відкритті листа.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас