10:06 12.05.2016

За минулу добу бойовики 15 разів обстріляли позиції українських військових на Донбасі

1 хв читати
За минулу добу бойовики 15 разів обстріляли позиції українських військових на Донбасі

Ситуація в зоні проведення АТО погіршилася, за минулу добу бойовики 15 разів застосовували зброю проти українських захисників, повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці у "Фейсбук" в четвер уранці.

На Луганщині супротивник відкривав вогонь з гранатометів по українських позиціях в районі Попасної.

Опорні пункти підрозділів ЗСУ у Зайцевому, неподалік тимчасово окупованої Горлівки, були обстріляні із стрілецької зброї і гранатометів. Селище Луганське, що біля Світлодарського водосховища, потрапив під ворожий вогонь із станкових протитанкових гранатометів.

Укріплення українських воїнів біля Авдіївки незаконні збройні формування обстріляли з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів, мінометів калібру 82 мм, а також заборонених Мінськими домовленостями 120-мм мінометів.

Найбільше порушень бойовиками "режиму повної тиші" впродовж минулої доби сталося на Маріупольському напрямку. Там позиції ЗСУ біля Березового двічі опинялися під ворожим вогнем з 82-мм мінометів і гранатометів. У районі Чермалика супротивник бив з протитанкових ракетних комплексів і автоматичних станкових гранатометів, біля Павлополя - із зенітної установки. Захисників Широкиного бойовики обстрілювали із стрілецької зброї.

"З початку цієї доби обстріл бойовиками наших позицій триває. Зокрема,опорні пункти сил АТО в районі Новотроїцького були обстріляні з мінометів калібрів 82 і 120 мм, а у Широкиному - із стрілецької зброї", - повідомляє штаб.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На фронті за день було 85 зіткнень, найгарячіша обстановка зберігається на Покровському напрямку - Генштаб

Війська РФ за добу скинули на територію України 52 УАБи, для ударів задіяли понад 460 БпЛА - Генштаб

Олена Зеленська на зустрічі з Бріжит Макрон: 12 медзакладів Франції стали побратимами українських лікарень

"Енергоатом" на 10 днів раніше вивів із планового ремонту блок АЕС 1000 МВт

Макрон про відправлення інструкторів в Україну: Ми хочемо мати коаліцію, і багато хто з наших партнерів уже дав свою згоду

Макрон: Сподіваюся, ми зможемо домовитися на рівні країн БРІКС про підвалини довгострокового миру в Україні

Франція виділить 200 млн євро підприємствам, які інвестуватимуть у відновлення критичної інфраструктури України - Макрон

Зеленський обговорив із Макроном ситуацію на полі бою і можливість протидії РФ

Франція починає постачання Україні літаків Міраж-2000 і навчить персонал однієї бригади - Макрон на зустрічі з Зеленським

Кулеба обговорив із вісьмома міністрами Північної Європи та Балтії способи забезпечення переваги України на полі бою

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА