RU
 

У Конгресі США не закрите питання імпічменту Трампа

Корреспондент.net,  12 червня 2019, 05:29
0
61
У Конгресі США не закрите питання імпічменту Трампа
Спікер палати представників Конгресу США Ненсі Пелосі

У Палаті представників продовжують наполягати на початку процесу імпічменту президенту, однак спікер проти поспішних дій.

Питання імпічменту президента Дональда Трампа залишається на розгляді в палаті представників Конгресу США. Про це у вівторок, 11 червня, повідомила спікер палати, представник Демократичної партії Ненсі Пелосі, передає CNN.

При цьому Пелосі додала, що дане питання вимагає додаткового обґрунтування, і виступила проти термінового початку процесу імпічменту, незважаючи на заклики демократів і кандидатів в президенти США на наступних виборах в 2020 році.

Вона вказала, що сумнівається в ефективності процесу на нинішньому етапі в зв'язку з відсутністю достатніх доказів, які могли б гарантувати кінцеву мету цих зусиль.

За словами спікера, зараз процедура імпічменту завершиться оскарженням в судах.

Нагадаємо, заклики до імпічменту Трампа поновилися після розслідування спецпрокурора Роберта Мюллера щодо "російської справи".

Імпічмент може бути оголошений президенту США за результатами судового процесу в палаті представників, обвинувачення має підтвердити сенат. Імпічмент не був оголошений ще жодному президенту США.

Раніше повідомлялося, що майже половина американців підтримує імпічмент президенту.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: Импичмент ПрезидентаСШАконгрессТрампДональд Трамп
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі