RU
 

Зоря гідно вилетіла з Ліги Європи

iSport.ua,  29 серпня 2019, 22:05
0
315

Луганська Зоря не зуміла пробитися в груповий етап Ліги Європи, зігравши в домашньому матчі плей-офф раунду кваліфікації внічию з Еспаньолом 2:2.

Зоря активно розпочала зустріч і мала непогані моменти, щоб відкрити рахунок. Вже на шостій хвилині Кочергін несподівано потужно пробив у ближній кут, воротар іспанців невдало стрибнув і пропустив м’яч між ногами, але в останній момент зупинив на лінії воріт.

Через кілька хвилин голкіпер Еспаньола ще раз помилився і вибив м'яч прямо на Громова, який одразу пробив у верхній кут, але Лопес дотягнувся до м'яча і вибив його на кутовий.

Далі мали дуже гарні моменти Будковський і Громов - перший головою переправляв м'яч у ворота, але виручив кіпер, а Громов не встиг переправити м'яч в порожні ворота після прострілу з флангу.

На жаль, але атаки Зорі до голу не привели, а ось Еспаньол забив з першої ж можливості. На 34-й хвилині передачею Дардера скористався екс-форвард Шахтаря Факундо Феррейра. Цікаво, що аргентинець відсвяткував взяття воріт фірмовим жестом "гірників".

У другому таймі Зоря продовжила активно грати і забила. Будковський запресингував воротаря, той невдало вибив прямо на Хомченовського, який скинув на Ледньова, Богдан увійшов у штрафну і потужно пробив у кут.

Але Зоря раділа недовго - через шість хвилин Еспаньол знову вийшов вперед. Після провалу в центрі оборони Варгас вийшов один на один і пробив повз Шевченка.

Після цього Зорі потрібно було забивати чотири м'ячі, але хотілося хоча б два, адже господарі награли на перемогу в цій грі. Вдалося в результаті забити один. На 78-й хвилині Русин блискуче прибрав двох захисників і пробив низом повз воротаря у дальній кут. Всі спроби Зорі вирвати перемогу не увінчалися успіхом.

Таким чином, для Зорі цей єврокубковий сезон закінчено. Україну на груповій стадії ЛЄ представлятимуть лише два клуби - Динамо й Олександрія.

Зоря - Еспаньол 2:2 (перший матч - 1:3)

Голи: Ледньов, 54, Русин, 78 - Феррейра, 35, Варгас, 62

Зоря: Шевченко - Тимчик, Абу Ханна, Чеберко, Михайличенко - Іванісеня - Кочергін, Ледньов (Юрченко, 68), Громов (Русин, 58), Хомченовський - Будковський (Кабан, 81).

Еспаньол: Д. Лопес - Х. Лопес, Мармоль, Віллья, Віла - Гранеро, Рока, Дардер (Санчес, 65) - Мелендо, Феррейра (Ву, 74), Варгас (Кампусано, 76).

Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі