Кабмін повернув Калуську ТЕЦ у власність держави — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін повернув Калуську ТЕЦ у власність держави

Казна та Політика
471
Кабінет міністрів України скасував рішення про передачу Калуської ТЕЦ з державної власності у власність територіальної громади Калуша.
Про це на своїй сторінці в Facebook написав народний депутат Олексій Гончаренко.
“Кабмін скасував своє рішення про передачу Калуської ТЕЦ з державної власності у власність територіальної громади Калуша”, – написав нардеп.
Нагадаємо, влітку 2016 року Міненерго, очолюване Ігорем Насаликом, який двічі був мером міста Калуша, вивело Калуську ТЕЦ зі складу ДП “Укрінтеренерго”, після чого створив нове держпідприємство “Калуська ТЕЦ – Нова”, повідомляє “Інтерфакс-Україна”.
Рішення про виведення Калуської ТЕЦ з державної власності у власність територіальної громади Калуша ухвалив 22 травня попередній уряд при прем’єрі Володимирі Гройсмані.
В кінці вересня народний депутат Андрій Герус повідомив, що Комісія в сфері розгляду скарг щодо державної реєстрації при Міністерстві юстиції України скасувала рішення про виведення Калуської теплоцентралі з державної в комунальну власність.
Проектна встановлена ​​електрична потужність Калуської ТЕЦ – 200 МВт, теплова – 590 Гкал/год. Станція входить до “енергоострова Бурштинської ТЕС”, який працює в паралельному режимі з об’єднаною енергосистемою Європи.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас