Доступність посилання

ТОП новини

Як Київ «поплив» через потужну нічну зливу (огляд соцмереж)


Після кількох днів тропічної спеки українську столицю накрила потужна злива. В ніч із 15 на 16 серпня Київ опинився в епіцентрі негоди – зламані дерева та затоплені вулиці. В Державній службі надзвичайних ситуацій України звітують, що активно ліквідовують наслідки нічної зливи. А користувачі соціальних мереж активно діляться світлинами та відео з київських вулиць.

Злива в Києві розпочалась близько третьої ночі. Стоки в центрі української столиці не справлялись із такою кількістю води, тому багато районів та великих вулиць були затоплені.

Так виглядали вулиці київського Подолу:

​Центр столиці, вулиця Хрещатик:

Станція метро «Лук'янівська»​:

Киян налякала не лише страшна злива, а й град:

Дописувач Володимир Бугаєнко стверджує, що подекуди глибина була по пояс. Фото зроблені в Шевченківському районі столиці:

​А так боролись зі стихією на лівому березі Києва:

Станція метро «Академмістечко»:

Центральні вулиці Києва буквально тонули:

Рятувальники розповіли, що відкачали 45 кубометрів води із проїжджої частини дороги на перехресті вулиць Теліги та Щусєва. Також вони відбуксирували три підтоплені автомобілі біля метро «Чернігівська».

А тепер доброго ранку!

Наслідки зливи багато киян ще довго не забудуть. Принаймні про це свідчать фото у соцмережах.

А декого злякали не лише підтоплені вулиці, а й багно.

Вулиця Ванди Василевської:

На Андріївському узвозі повідпадала бруківка:

Ось як зранку ліквідовують наслідки негоди в центрі:

ДСНС інформує, що до ліквідації наслідків негоди в Києві залучено 35 осіб особового складу відомства та 8 одиниць техніки.

Крім того, рятувальники попередили, що до кінця доби 16 серпня в Києві очікується гроза, місцями шквали 24 метри за секунду, подекуди град.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG