22:02 06.05.2022

З "Азовсталі" сьогодні вдалося врятувати 50 жінок, дітей та літніх людей, завтра евакуація продовжиться

1 хв читати
З "Азовсталі" сьогодні вдалося врятувати 50 жінок, дітей та літніх людей, завтра евакуація продовжиться

З "Азовсталі" сьогодні вдалося врятувати 50 жінок, дітей та літніх людей, проте на зворотному шляху забрати маріупольців біля "Порт Сіті" не вдалося через порушення ворогом режиму припинення вогню, завтра евакуація продовжиться, повідомила віцепрем'єр-міністр із питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук.

"Сьогодні ми проводили евакуацію цивільних з Азовсталі. На зворотному шляху мали забрати людей на Порт Сіті. На жаль, не встигли. Бо цілий день колона була вимушена стояти біля Азовсталі. Там відбувалися бої та інші провокації. Ворог постійно порушував режим припинення вогню. Тому евакуація проходила вкрай повільно. Однак, сьогодні нам вдалося витягнути з Азовсталі 50 жінок, дітей та людей похилого віку. Завтра зранку ми продовжимо евакуаційну операцію", - написала Верещук у своєму телеграм-каналі.

Вона також повідомила, що завтра з ранку буде продовжено евакуаційну операцію, маріупольців просять зібратися о 17:00 біля "Порт Сіті".

"Якщо все буде за планом, о 17:00 на Порт Сіті будуть автобуси, які відвезуть людей до Безіменного. Там люди з Порт Сіті приєднаються до нашої колони з Азовсталі, яка наступного дня вирушить до Запоріжжя. Щиро прошу вибачення у маріупольців, які сьогодні не дочекалися евакуаційних автобусів. Завтра в нас все має вийти. Збираємось о 17:00 біля Порт Сіті", - зазначила міністр.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА