"Нафтогаз" з 1 січня припиняє підключення тарифного плану "Річний" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Нафтогаз" з 1 січня припиняє підключення тарифного плану "Річний"

Особисті фінанси
29835
Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» з 1 січня 2021 року призупиняє підключення тарифного плану «Річний» для нових клієнтів.
Про це повідомила пресслужба компанії.
Що це означає для клієнтів:
  • усі споживачі, які вже використовують тарифний план «Річний», продовжуватимуть сплачувати за газ за ціною, яка була зафіксована на момент підключення;
  • клієнти, які подали чи встигнуть подати заявку до кінця року на приєднання до тарифного плану «Річний», можуть замовити перехід на тарифний план онлайн до 31.01.2021 ― у власному кабінеті на my.gas.ua.
Чому припиняють підключення? Оскільки половина опалювального сезону вже позаду, компанія отримує значно менше заявок на приєднання до тарифного плану «Річний». З огляду на це ГК «Нафтогаз України» вирішила призупинити нові підключення на умовах тарифного плану «Річний».

Довідка Finance.ua:

  • ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» запустила для всіх побутових клієнтів тарифний план на газ «Річний» у серпні 2020 року. Основна перевага цієї пропозиції полягає у можливості отримати необхідний об’єм газу, який клієнт споживає впродовж року, без переплати.
  • За умовами «Річного» тарифного плану клієнту пропонується сплачувати за природний газ протягом 12 місяців за фіксованою щомісячною ціною. Більше інформації про тарифний план – на сайті компанії.
  • “Нафтогаз” підвищив січневу ціну на газ для побутових споживачів. Ціни на природний газ для побутових клієнтів у січні 2021 року встановлено на рівні 7,22 гривень за куб.м з ПДВ і без урахування вартості розподілу (доставки).
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас