07:04 12.10.2019

Суд в Запоріжжі заарештував на 2 місяці водія маршрутного таксі

2 хв читати
Суд в Запоріжжі заарештував на 2 місяці водія маршрутного таксі

Районний суд Запоріжжя взяв під варту на два місяці без права застави водія маршрутного таксі, який минулої середи врізався у вантажівку, в результаті чого загинула жінка-пасажир, і ще вісім пасажирів, серед яких діти, госпіталізовані.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", в п'ятницю Орджонікідзевський районний суд Запоріжжя оголосив запобіжний захід на час досудового слідства водієві маршрутного таксі, який 9 жовтня скоїв ДТП на вул. Істоміна в Запоріжжі.

Маршрутне таксі №49, під керуванням водія врізалося ззаду у вантажівку "АТБ". У результаті сильного зіткнення передня частина мікроавтобуса, в якому перебували пасажири, виявилася повністю спотвореною. Одна жінка-пасажир загинула, вісім осіб госпіталізовані з травмами різного ступеня тяжкості. Серед постраждалих двоє неповнолітніх і сам водій маршрутки.

Як повідомили в поліції, через кілька годин після аварії водій маршрутного таксі втік з лікарні, але незабаром поліція його знайшла.

В ході судового засідання підсудний заявив, що бачив вантажівку, що рухалася попереду, але не зміг пояснити чому допустив зіткнення з нею. Також представник слідства заявив, що на місці аварії гальмівний слід не знайдений, а це означає, що маршрутник не гальмував.

Орджонікідзевський районний суд Запоріжжя, беручи до уваги важкі наслідки ДТП, а також поведінку водія маршрутки 1982 р.н., визначив для нього запобіжний захід - два місяці під вартою без права застави на час досудового слідства.

В ході судового засідання з'ясувалося, що затриманий за професією "інженер-металург", і працював водієм маршрутного таксі на автопідприємстві менше місяця - з 17 вересня.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

В Україні оголошено масштабну повітряну тривогу через ракетну атаку РФ

Окупанти випустили по Харківщині 8 ракет - Синєгубов

У Харкові внаслідок ворожого удару перебито газопровід, спалахнула пожежа, 2 людей поранено

Окупанти вдарили по критичній інфраструктурі Харкова, інформація про постраждалих уточнюється

Окупанти обстріляли Малоданилівську громаду Харківської області

САП і НАБУ повідомили ексголові «Полтавапаливо» про підозру в завданні майже 13 млн грн збитків

РФ атакує південні та центральні області України кількома групами ударних БпЛА

Кількість бойових зіткнень зросла до 102, найскладніша ситуація залишається на Куп'янському та Покровському напрямках - Генштаб

Війська РФ від початку доби використали 69 УАБів і понад 360 дронів-камікадзе для ударів по Україні - Генштаб

Окупанти атакують уздовж майже всієї лінії фронту, від початку доби було 82 ворожі штурми - Генштаб

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА