12:26 06.05.2018

У Харківській області правоохоронці вилучили вогнепальну зброю, знайдену місцевим заробітчанином в занедбаному будинку

1 хв читати

Харківські правоохоронці вилучили у місцевого жителя вогнепальну зброю, яку він знайшов у занедбаному будинку і зберігав в орендованій квартирі, повідомляє прес-служба Національної поліції в Харківській області.

"До чергової частини Вовчанського відділу поліції звернувся 53-річний чоловік з повідомленням, що його знайомий зберігає вдома зброю без передбаченого законом дозволу", – йдеться в повідомленні.

За інформацією прес-служби, чоловік орендував будинок у жителя м. Вовчанськ, оскільки перебував на заробітках. Майже два тижні тому в занедбаному будинку він знайшов зброю і зберігав її у себе.

"В ході санкціонованого обшуку будинку 32-річного чоловіка, жителя с. Пришип Балаклійського району, поліцейські вилучили обріз рушниці з дерев'яним руків’ям і направили його на дослідження", – розповів начальник Вовчанського відділу поліції полковник Сергій Човпан.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання від трьох до семи років позбавлення волі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА