Uber почав надавати в оренду вантажні автомобілі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Uber почав надавати в оренду вантажні автомобілі

Фондовий ринок
530
Сервіс замовлення таксі Uber оголосив про створення нового підрозділу Powerloop, який надаватиме компаніям в оренду вантажні автомобілі.
Про це йдеться в повідомленні компанії.
Powerloop буде частиною сервісу Uber Freight, який пов’язує далекобійників з вантажовідправниками.
Uber стверджує, що Powerloop, завдяки налагодженим зв’язкам, позбавить перевізників від очікування замовлення і дозволить вантажовідправникам проводити завантаження тоді, коли їм зручно, а не втрачати час в очікуванні прибуття трейлера перевізника.
Наразі новий сервіс проходить тестування в Техасі, але в майбутньому Uber планує розширити географію бізнесу на інші штати.
Одним з перших клієнтів Powerloop стала пивоварна компанія Anheuser-Busch Companies, що володіє брендами Budweiser і Bud Light. За словами віце-президента Anheuser-Busch з матеріально-технічного забезпечення системи закупівель в Північній Америці Тайса Соетерса (Ties Soeters), фури, що надаються напрокат на замовлення, дозволяють перевізникам на чверть скоротити час доставки вантажу. В ході тестування компанія вже встигла задіяти для доставки напоїв близько 250 вантажівок сервісу Powerloop.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас