08:54 23.04.2019

Трамп має намір здійснити візит до Британії

1 хв читати

Президент США Дональд Трамп планує здійснити державний візит до Великобританії в червні цього року. Про це повідомляє газета Financial Times з посиланням на джерела в британському уряді.

Під час візиту господар Білого дому відвідає Букінгемський палац. Зазначається, що візит Трампа співпаде з 75-ми роковинами висадки союзників у Нормандії в роки Другої світової війни, за підсумками якої 31 серпня 1944 року вдалося відкрити Другий фронт у Західній Європі і завдати серйозної шкоди німецько-фашистським військам.

На початку квітня про плани королеви Єлизавети II запросити Трампа в Сполучене Королівство повідомляла газета The Sunday Times. Як зазначало видання, представники британського уряду вели таємні переговори з колегами в Білому домі з кінця 2018 року, обговорюючи терміни візиту.

Трамп з триденним робочим візитом відвідував Великобританію в липні 2018 року. Глава Білого дому провів переговори з прем'єр-міністром Терезою Мей. Також президент США і його дружина Меланія Трамп були удостоєні аудієнції у королеви Єлизавети II. Бесіда в Віндзорському замку, частина якої проходила під час традиційного чаювання, тривала довше запланованого на 17 хвилин. Приблизно на стільки ж американський лідер запізнився на цю зустріч. Окрім іншого, перебування Трампа в Сполученому Королівстві було затьмарене численними акціями проти політики, яку він проводить.
 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти випустили по Харківщині 8 ракет - Синєгубов

У Харкові внаслідок ворожого удару перебито газопровід, спалахнула пожежа, 2 людей поранено

Окупанти вдарили по критичній інфраструктурі Харкова, інформація про постраждалих уточнюється

Окупанти обстріляли Малоданилівську громаду Харківської області

САП і НАБУ повідомили ексголові «Полтавапаливо» про підозру в завданні майже 13 млн грн збитків

РФ атакує південні та центральні області України кількома групами ударних БпЛА

Кількість бойових зіткнень зросла до 102, найскладніша ситуація залишається на Куп'янському та Покровському напрямках - Генштаб

Війська РФ від початку доби використали 69 УАБів і понад 360 дронів-камікадзе для ударів по Україні - Генштаб

Окупанти атакують уздовж майже всієї лінії фронту, від початку доби було 82 ворожі штурми - Генштаб

За ексзаступника керівника Офісу президента Смирнова внесли заставу в десять млн грн

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА