13:04 20.02.2019

Суд заарештував екс-керівників Укргазбанку

1 хв читати
Суд заарештував екс-керівників Укргазбанку

Суд заарештував екс-керівників одного з державних банків, яких підозрюють у привласненні 39 млн грн, йдеться в повідомленні прес-служби Національної поліції.

Згідно з повідомленням, екс-заступнику голови правління банку обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави в розмірі 960,5 тис. грн. Крім того, суд обрав запобіжний захід керівникові комерційної структури у вигляді домашнього арешту. Колишнього члена наглядової ради банку 19 лютого було взято під варту в залі суду. Суд визначив підозрюваному альтернативний запобіжний захід у вигляді застави в розмірі 90 млн грн.

Згідно з базою судових рішень та номером кримінальної справи йдеться про екс-керівників Укргазбанку.

Як раніше повідомлялося, 11 лютого колишньому члену наглядової ради Укргазбанку, екс-заступнику голови правління банку та керівнику підприємства було повідомлено про підозру за ч. 3, 5 ст. 27, ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу.

Під час досудового розслідування було встановлено, що протягом 2008-2009 рр. вони організували схему з виведення державних коштів на рахунок підконтрольного підприємства.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА