День фінансів, 5 листопада: цифри Держбюджету-2020 року, поповнення KyivSmartCard у Приваті, ціна землі в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 5 листопада: цифри Держбюджету-2020 року, поповнення KyivSmartCard у Приваті, ціна землі в Україні

372
Вівторок, 5 листопада. Головними сьогодні стали цифри з проекту держбюджету на 2020 рік:
Сам проект. Передано до другого читання до Верховної Ради України. Наприклад, показник мінімальної зарплати затверджено на рівні 4723 грн. У 2019 році він склав 4173 грн. Основні показники зміненого документа вказані тут.
Окремо хочемо відзначити і прогноз щодо курсу в проекті держбюджету-2020. Так, Кабмін України прогнозує, що середній курс гривні до долара в 2020 році складе 27 грн/долар. При цьому прогноз покращено порівняно з попереднім (28,2 грн/долар), який був закладений в держбюджеті-2020 до першого читання.
Ціна землі в Україні. Радник прем’єр-міністра України з економічних питань та земельної реформи Олексій Мушак сьогодні спрогнозував, що після запуску ринку землі в 2020 році первісна ціна за гектар буде близько 2 тисяч доларів. Також він повідомив, що на наступних етапах впровадження ринку землі ціна за гектар буде прямо залежати від кредитних ставок в Україні.
Клієнти, як на долоні. В процесі аналізу клієнтів банки використовують не тільки офіційні дані. Про це йдеться в дослідженні «Вплив репутації та інших факторів, що не вимірюються, на рішення банків», проведеному «Фінансовим клубом» та агентством стратегічних рішень ShiStrategies. 100% опитаних банків визнали, що для формування досьє на своїх клієнтів вони використовують публікації в ЗМІ, Єдиний реєстр судових рішень, декларації НАЗК, Єдиний реєстр досудових розслідувань, відкриті дані про звітність компанії.
Податкові звіти в Опендатабот. Опендатабот запускає подання звітів до податкової для ФОП. Це дасть можливість легко і безкоштовно зробити звіт самостійно в електронному вигляді, заощадивши час і кошти. Як здати податковий звіт в Опендатабот – читайте тут.
ПриватБанк і сервіс поповнення KyivSmartCard. ПриватБанк запустив новий сервіс поповнення транспортних карток KyivSmartCard і проїзних в столичному метро. Поповнити KyivSmartCard і проїзні тепер можна через Приват24, або у всіх терміналах самообслуговування ПриватБанку, встановлених у фойє станцій столичного метрополітену.
Продаж після реєстрації. У Верховній Раді України готується законопроект, яким буде введено заборону на продаж нових квартир до завершення їх реєстрації в спеціальному реєстрі. Реєстрацію в системі можна буде провести тільки за наявності повного пакету законних дозвільних документів.
Обіцянка Roshen. Кондитерська корпорація Roshen планує щорічно відкривати по магазину фірмового роздробу в містах присутності. Президент Roshen вказав, що 30-40% від прибутку спрямовується на інвестиції в виробництво, ще 10% – на соціальні проекти..
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас