12:20 07.06.2018

Голосів за ухвалення закону про Антикорупційний суд в четвер буде достатньо, впевнені в "Народному фронті"

2 хв читати

Народний депутат України (фракція "Народний фронт") Антон Геращенко впевнений, що голосів за ухвалення в другому читанні і в цілому закону "Про Вищий антикорупційний суд" у четвер буде достатньо.

"Наші фракції ("Народний фронт" і "Блок Петра Порошенка") готові голосувати за цей закон. Ми також знаємо, що будуть голосувати і "Батьківщина", і "Самопоміч", і багато депутатів-мажоритарників, які не належать до жодної з фракцій, тому голосів має бути достатньо", - сказав він журналістам у четвер.

На переконання А.Геращенка, якщо західні партнери будуть не згодні з ухваленим законом, то "це їхнє право, їхня позиція". "Але ми не можемо ухвалювати такі закони, які будуть йти проти волі українського народу і депутатів, яких вони обрали. Закон буде збалансований, він влаштує і наших міжнародних партнерів, і влаштовуватиме український народ", - висловив думку нардеп.

Він додав: "Найголовніше - це обрати чесних і порядних суддів Вищого антикорупційного суду, захистити їх таким чином, щоб вони могли почуватися у цілковитій безпеці та виносити рішення згідно з законом".

У свою чергу, міністр внутрішніх справ України, член політичної і військової ради партії "Народний фронт" Арсен Аваков повідомив, що прибуде до Верховної Ради в четвер, він також висловив упевненість, що закон "Про Вищий антикорупційний суд" буде ухвалено в першій половині дня .

"Я думаю, що голоси знайдуться. Я зараз їду до парламенту. Я вважаю, що сьогодні до обіду у нас буде ухвалений закон", - сказав він журналістам у Києві.

Глава МВС додав, що в порядку денному Верховної Ради на четвер також значиться питання про ратифікацію угоди між урядами Франції і України про закупівлю 55 вертольотів для України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На Парламентській асамблеї НАТО ми закликали країни Альянсу зняти обмеження на удари по цілям в Росії - Порошенко

Порошенко закликав німецьких депутатів до нового формату підтримки України

Кулеба: Оточення Путіна посилає фальшиві сигнали про нібито готовність до припинення вогню, щоб зірвати Саміт миру

Порошенко везе на фронт 2 тисячі денних та нічних FPV-дронів і "Мавіків"

Нетаньягу заявив, що намір Іспанії, Ірландії та Норвегії визнати Палестину надихне ворогів Ізраїлю

Бельгія, яка головує в Євросоюзі, має намір до кінця червня розпочати переговори про вступ Молдови та України до ЄС

Ізраїль відкликає своїх послів із Норвегії та Ірландії для термінових консультацій через рішення визнати Палестину державою

Геращенко має намір звернутися до Мецоли у зв'язку з проявом сексизму з боку спікера Ради

Участь Індії в Саміті миру може спонукати Китай також узяти в ньому участь - нардеп

Президент Румунії візьме участь у Саміті миру у Швейцарії - Зеленський

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА