09:01 12.12.2019

На Харківщині у подружньої пари вилучено близько 800 кг наркотичної суміші

1 хв читати
На Харківщині у подружньої пари вилучено близько 800 кг наркотичної суміші

У Краснограді Харківської області поліція під процесуальним керівництвом облпрокуратури припинила діяльність подружжя, що займалося розповсюдженням наркотичної суміші.

"Поліцейські Харківщини документували протиправну діяльність наркозбувачів протягом 2018-2019 років. Жителі Краснограда (38-річний чоловік і його 38-річна дружина) розфасовували наркотики і збували наркозалежним особам шляхом поштових відправлень на всій території України", - повідомляє відділ комунікацій ГУ Нацполіції в Харківській області.

В ході проведення 5 санкціонованих обшуків за місцем проживання подружжя в приватному будинку поліцейські вилучили 50 мішків з сумішшю макового насіння і макової соломки вагою близько 800 кг, розчинник (79 пляшок вагою 52 кг), промислові ваги, полімерні пакети, кілька десятків сім-карт, банківські картки тощо. Приблизна вартість вилучених наркотиків на "чорному" ринку складає близько 500 тис. грн. Точну вагу змісту макової соломки буде встановлено після проведення експертного дослідження.

Зараз вирішується питання про затримання подружжя в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та оголошення їм про підозру у вчиненні кримінального злочину.

Кримінальне провадження розслідується за ч.2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА