WhatsApp тестує функцію блокування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

WhatsApp тестує функцію блокування

Фондовий ринок
311
Стало відомо про те, що зараз проходить тестування ще однієї функції, яка допоможе зупинити поширення підроблених новин.
Йдеться про функцію, що забороняє часто пересилати повідомлення всередині групових чатів. Скористатися нею зможуть адміністратори груп, внісши зміни у відповідні налаштування чату. За деякими даними, повідомленню буде присвоюватися тег “часто пересилається”, якщо воно було передано більше чотирьох разів.
Інтеграція нової функції дозволить фільтрувати спам і хибні новини. Варто відзначити, що користувачі матимуть можливість копіювання тексту з подальшим його пересиланням під виглядом нових повідомлень, але це істотно ускладнить поширення фальшивок. Офіційні представники компанії поки що не повідомляли про терміни впровадження нової функції.
Наразі WhatsApp вже має чимало корисних інструментів для боротьби з підробленими новинами і шахрайством. В наявності інтегровані засоби пошуку підозрілих посилань, обмеження на пересилання повідомлень, розширені налаштування чатів для адміністраторів груп. За деякими даними, в WhatsApp з’явиться функція зворотного пошуку зображень, яка допоможе перевірити справжність того чи іншого знімка.
Не так давно в месенджер була додана функція, використовуючи яку користувач може заборонити додавати себе в групи.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас