ua en ru

На Донбасі один військовий отримав поранення, ще один - бойову травму

На Донбасі один військовий отримав поранення, ще один - бойову травму Фото: ООС на Донбасі (mil.gov.ua)

Бойовики били з заборонених мінометів

У четвер, 20 червня 2019, в зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі один український військовий отримав поранення, ще один - бойову травму. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на сторінку ООС у Facebook.

Як повідомляється, від початку доби російсько-окупаційні війська 7 разів обстріляли позиції підрозділів Об'єднаних сил. При цьому застосовувалося заборонене мінськими угодами озброєння.

Так, противник з мінометів 120-го та 82-го калібрів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї обстрілював позиції українських військових в районі населених пунктів Павлопіль, Мар'їнка, Луганське, Травневе, Майорськ на Новозванівка.

"Внаслідок ворожих обстрілів один український військовослужбовець отримав поранення, ще один - бойову травму. На обстріли з боку збройних формувань Російської Федерації наші підрозділи дали адекватну відповідь, втрати противника уточнюються", - зазначили у відомстві.

На Донбасі один військовий отримав поранення, ще один - бойову травму

Нагадаємо, протягом минулої доби, 19 червня 2019, російські найманці 24 рази порушили режим припинення вогню в зоні проведення ООС на Донбасі. Внаслідок ворожих обстрілів загинув один український військовий.