19:55 26.03.2020

У Житомирській області двоє нових хворих Covid-19

1 хв читати
У Житомирській області двоє нових хворих Covid-19

Два нових випадки захворювання Covid-19 зареєстровані в Житомирській області в четвер, це жителі міст Бердичів та Малин, повідомив голова Житомирської обласної державної адміністрації Віталій Бунечко.

"Щойно отримав інформацію про те, що в Бердичеві та Малині виявили нові зареєстровані випадки Covid-19 ... У обох випадках визначені контактні особи", - написав Бунечко на своїй сторінці в Facebook в четвер увечері.

За його словами, в Бердичеві захворювання встановлено у чоловіка 1972 р.н. "Перед госпіталізацією хворому було зроблено швидкий тест, що не виявив коронавірус. Пацієнт був госпіталізований 23 березня в інфекційне відділення Бердичівської міської лікарні, до цього був на самоізоляції", - розповів глава обладміністрації.

У Малині коронавірус виявлений у чоловіка 1964 р.н., повідомив чиновник. "Надійшов до Малинської міської лікарні 25 березня, до цього спостерігався у приватного сімейного лікаря. На момент звернення до лікаря хвороба не проявлялася. Через погіршення його стану спрямований в інфекційне відділення", - розповів Бунечко.

Як повідомлялося, станом на 10.00 четверга, 26 березня, в Україні було 156 лабораторно підтверджених випадків коронавірусної хвороби Covid-19, з них 5 летальних, 1 пацієнт одужав і вже виписаний з лікарні. При цьому в Житомирській області було зафіксовано два випадки, один із них летальний.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА