07:39 06.09.2018

Бойовики 31 раз обстріляли позиції ЗС України, загинув один військовий, ще троє поранені

2 хв читати
Бойовики 31 раз обстріляли позиції ЗС України, загинув один військовий, ще троє поранені

За минулу добу бойовики 31 раз відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, в результаті чого один військовослужбовець загинув, троє отримали поранення, повідомили в прес-центрі Операції об'єднаних сил (ООС)

"Противник 31 раз відкривав вогонь по позиціях наших військ, Озброєння, заборонене мінськими домовленостями, противник при цьому не застосовував. В результаті бойових дій один наш захисник загинув, троє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення", - йдеться у зведенні, опублікованому на сторінці штабу ООС в соцмережі Facebook у четвер вранці.

Незважаючи на дію "шкільного" перемир'я, противник щодня збільшує кількість обстрілів.

"За минулу добу ворог здійснював обстріли українських позицій поблизу населених пунктів Сизе, Станиця Луганська, Кримське, Новотошківське, Золоте, Шуми, Новгородське, Опитне, Піски, Красногорівка, Мар'їнка, Чермалик, Павлопіль, Гнутове, Лебединське, Водяне та Широкине" - повідомляють в штабі ООС.

Крім того бойовики НВФ цинічно обстріляли з великокаліберних кулеметів житловий сектор н. п. Красногорівка, внаслідок чого виникла пожежа і був пошкоджений житловий будинок. Силами військовослужбовців і підрозділу ДСНС України, залученого до складу Об'єднаних сил, пожежу локалізували.

"З початку поточної доби противник 4 рази обстріляв позиції українських військових. На Донецькому напрямку - з гранатометів і стрілецької зброї довкола Мар'їнки, на Маріупольському напрямку - з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї у населених пунктів Чермалик та Водяне. Втрат серед наших захисників немає" - підсумували в штабі ООС.

За даними української розвідки, за минулу добу двоє бойовиків НВФ були знищені, ще п'ятеро поранені.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Протягом останніх трьох діб сектор Авдіївка-Покровськ залишався основним напрямком російських сил - британська розвідка

СБУ повідомила про підозру в державній зраді дружині ексдепутата Маркова - співвласниці російської ІТ-компанії

Останнім часом окупанти лізуть колонами на Часів Яр, застосовуючи велику кількість бронетехніки - ОСУВ "Хортиця"

ОТУВ "Харків": Ворог намагається маневрувати резервами та продовжує оснащення своїх рубежів, але Сили оборони України цьому протидіють

На харківському напрямку втрати ворога минулої доби становили 174 особи, у Вовчанську та його околицях тривають жорстокі бої

Кабмін продовжив ще на 2 місяці відстрочку від призову, яка надана рішеннями Мінекономіки

Польські протестувальники блокують рух вантажівок у ПП "Рава-Руська - Гребенне" - Держприкордонслужба

Мовний омбудсмен наголошує на необхідності дотримання мовного законодавства співробітниками ТЦК і СП

Через "Резерв+" оновили свої дані майже 190 тис. жінок - Міноборони України

У допитах Баканова не було процесуального сенсу, конспірологія про його недоторканність недоречна - перший заступник директора ДБР

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА