18:17 08.11.2019

Розведення сил і засобів поблизу Золотого відбулося вчасно та безпечно - Зеленський на зустрічі з главою СММ ОБСЄ

2 хв читати
Розведення сил і засобів поблизу Золотого відбулося вчасно та безпечно - Зеленський на зустрічі з главою СММ ОБСЄ

Розведення сил і засобів у районі м. Золотого Луганської області в зоні проведення Операції об'єднаних сил відбулося вчасно і без інцидентів, заявив президент України Володимир Зеленський під час візиту до офісу Спеціальної моніторингової місії (СММ) ОБСЄ в Україні та зустрічі з головою місії Яшаром Халітом Чевіком.

"Попри складну ситуацію, ми здійснили розведення поблизу Золотого. Зробили все в терміни й безпечно. За це ми вдячні всім: і військовим, і ОБСЄ, і всім, хто допомагав", - наголосив Зеленський.

Як повідомляє прес-служба президента, Зеленський також зазначив, що особисто відвідує місця, де планується розведення сил і засобів, щоб оглянути умови життя місцевих жителів та почути їхнє ставлення до розведення. "Ми були в Станиці Луганській. Вже до кінця листопада закінчать міст. Потім були в Золотому. Ми бачимо, що майже всі чекають розведення і радіють, що воно заплановане", - розповів він.

Зеленський також повідомив, що нині в Золотому державна влада вже вирішує проблеми інфраструктури, доступу швидкої медичної допомоги та лікарів до місцевих жителів.

Як повідомлялося, розведення сил і засобів уже відбулося на двох ділянках - №1 у районі смт Станиця Луганська та №2 у районі м. Золотого (обидва – Луганська область). Українська сторона готова розпочати розведення сил на ділянці №3 у районі сіл Богданівка та Петрівське Волноваського району Донецької області 9 листопада за умови відсутності обстрілів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Епіцентр" до кінця року планує завершити будівництво п'яти ТЦ і логістичного комплексу

Військовозобов'язаних, знятих з обліку через виїзд за кордон, дозволили ставити на облік без особистого прибуття до ТЦК

На харківському напрямку 25 окупантів втекли з позицій, п’ять здалися в полон, знищено ворожу установку для розмінування - Волошин

ДБР повідомило про підозру ФК "Житло-Капітал" - кредитору "Укрбуду" - у привласненні нерухомості "Київміськбуду"

ЄС допоможе Україні приводити внутрішнє законодавство у відповідність до європейського - заступник голови Представництва ЄС в Україні

Стефанчук підписав законопроєкт про застосування англійської мови в Україні

Кабмін затвердив перелік мов нацменшин і корінних народів України, яким загрожує зникнення

У Козачій Лопані ворожий дрон влучив в автомобіль, поранені 2 жінки - прокуратура

УЗ скасує низку рейсів електричок і скоротить періодичність тих, що залишилися, через дефіцит е/е

Куп'янського експравоохоронця засуджено до 12 років ув'язнення

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА