День фінансів, 4 червня: платіжки з "мінусом", нові правила отримання посилок, ціна виборів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 4 червня: платіжки з "мінусом", нові правила отримання посилок, ціна виборів

1330
Вівторок, 4 червня: Що робити, якщо вам прийшла платіжка з “мінусом”, і скільки заплатимо за посилку від 100 евро.
Нові правила отримання посилок. З 1 липня 2019 набувають чинності зміни щодо зниження неоподатковуваної вартості товарів у міжнародних поштових відправленнях до 100 євро. Якщо вартість посилки перевищить еквівалент 100 євро, потрібно буде заплатити 20% ПДВ
Платіжки за комуналку з “мінусом”. Як повідомляє Мінсоцполітики, субсидіанти, у яких були невикористані субсидії за жовтень 2018 – січень 2019 року, мали право скористатися ними до кінця опалювального сезону, тобто протягом лютого-квітня 2019 року. Тому борги, які виставили в червні таким домогосподарствам постачальники комунальних послуг, є незаконними. Як дізнатися причину походження боргу – читайте тут.
Ціна парламентських виборів. Центральна виборча комісія затвердила Розподіл коштів держбюджету України, виділених на позачергові вибори народних депутатів 21 липня 2019. Зокрема, на підготовку і проведення виборів були розподілені 1 млрд 949 млн 620 тис. гривень.
Спеціально для Finance.ua в новому відео Дмитро Дубілет ділиться новинками monobank.
Ціна електроенергії після запуску нового ринку. НКРЕКП запропонувала удосконалити систему покладання спеціальних обов’язків щодо забезпечення доступної ціни електричної енергії для побутових споживачів в новому енергоринку, який буде запущений 1 липня 2019 року. Це дозволить залишити незмінними тарифи для побутових споживачів і стримати зростання тарифів для промислових споживачів.
 
Квота для гастарбайтерів у Чехії. Уряд Чехії подвоїв річні квоти з прийому трудових ресурсів з України. Досі кількість нових працівників, які могли протягом одного року приїхати для працевлаштування в Чехії, становила 19,6 тисячі. Тепер їх кількість збільшено до 40 тисяч.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас