RU
 

Хірн: Раніше ми могли отримати Вайлдера за 15-20 млн, тепер він хоче 40-80

iSport.ua,  30 січня 2020, 12:58
0
594
Хірн: Раніше ми могли отримати Вайлдера за 15-20 млн, тепер він хоче 40-80

Едді Хірн розповів, як йдуть справи з організацією бою Джошуа - Вайлдер.

Промоутер чемпіона світу у надважкій вазі за версіями WBA, IBF і WBO Ентоні Джошуа (23-1-0, 21 KO) Едді Хірн прокоментував ситуацію з організацією бою його підопічного проти володаря титулу WBC Деонтея Вайлдера (42-0-1, 41 KO).

За словами промоутера, тепер організувати поєдинок буде ще складніше, оскільки американець вимагає значно більший гонорар, ніж це було за минулої спроби організувати поєдинок.

"Речі, про які ми говорили два роки тому, сьогодні неактуальні. Тоді ми майже отримали Вайлдера за 15 або 20 мільйонів. Тепер же він хоче 40, 50, 60, 70, 80 мільйонів. Такі гроші неможливо згенерувати. У той час ми не змогли укласти угоду, тому що ми робили пропозиції.

Якби тоді у нас був варіант з Саудівською Аравією - ми б зробили бій, але у нас не було цього варіанту. Так що ви виберете? Щоб я зробив цей бій або ж спробував провести його в Англії, щоб гарантовано зірвати його? Ей Джей ніколи не хотів боксувати за кордоном, але ми не могли знайти гідного противника на Уемблі влітку минулого року. Так і з'явився бій з Міллером, який повинен був пройти на Madison Square Garden", - розповів Хірн boxingnews24.com.

Зазначимо, що в команді Вайлдера натякнули, що бій з Джошуа буде ще не скоро.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі