Компанії представили технологію "Смарт Каса", що об'єднує POS-термінал і касовий апарат (фото, відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанії представили технологію "Смарт Каса", що об'єднує POS-термінал і касовий апарат (фото, відео)

Технології&Авто
1746
Компанія Ukrtrimex у партнерстві з Mastercard і Vodafone розробила універсальне рішення «Смарт Каса» для ведення роздрібного бізнесу і організації прийому оплат картками різних банків і платіжних систем в торгово-сервісній мережі.
Пілотне рішення було представлено на Kyiv Smart City Forum.
Мобільний апарат «Смарт Каса» поєднує відразу кілька пристроїв: програмний фіскальний апарат, рішення для автоматизації каси, а також POS-термінал. Рішення є універсальним – приймає всі види безготівкових і готівкових розрахунків і оплату за допомогою QR-коду. Завдяки програмному забезпеченню на базі ОС Android рішення також дозволяє самостійно автоматизувати програми лояльності і налаштувати їх під потреби конкретного бізнесу.
Пристрій «Смарт Каса» — це POS-термінал з сенсорним екраном і вбудованими елементами: сканером товарів і принтером для друку чеків. Послуги передачі даних і MobileID від Vodafone забезпечать зв’язок терміналу і відправку фіскальних звітів. На екрані «Смарт Каса» можна працювати з усіма програмними операціями, навіть тримаючи його в руці, оскільки пристрій досить компактний і легкий.
Компанії представили технологію "Смарт Каса", що об'єднує POS-термінал і касовий апарат (фото, відео)
Для забезпечення електронного підпису підприємця на чеках «Смарт Каса» використовує електронний цифровий підпис (ЕЦП) або MobileID, який надається мобільними операторами.
Нагадаємо, що 10 вересня 2019 року Верховна Рада проголосувала за пакет законів про використання касових апаратів (РРО) в торгівлі. Ці зміни передбачають, що замість РРО підприємці можуть використовувати програмні РРО, до яких відноситься і «Смарт Каса». Рішення “Смарт Каса” використовує програмний реєстратор розрахункових операцій (ПРРО), який успішно пройшов тестування в Державній податковій службі.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас