День фінансів, 7 травня: зарплата в доларовому еквіваленті, скарга "Нафтогазу" на "Газпром", новий техогляд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 7 травня: зарплата в доларовому еквіваленті, скарга "Нафтогазу" на "Газпром", новий техогляд

676
Вівторок, 7 травня: На скільки зросла середня зарплата в доларовому еквіваленті, і наслідки можливого повернення ПриватБанку:
Середня зарплата в доларовому еквіваленті. Урядова кампанія Ukraine Now показала, як зростала середня зарплата в доларовому еквіваленті з 2013 року. Цього року показники майже досягли дореволюційного рівня. Динаміка середньої заробітної плати в Україні.
Порошенко призначив суддів Верховного суду. Чинний Президент призначив 77 суддів до Верховного суду і висловив сподівання, що його наступник Володимир Зеленський і його команда не втручатимуться в роботу судових інстанцій. За словами Порошенка, реалізація судової реформи вже дала відчутні позитивні результати. Завершено формування Верховного і Вищого антикорупційного судів, переведені судді, які успішно пройшли кваліфікаційне оцінювання, в нові апеляційні суди, вони приступили до роботи.
Голова наглядової ради ПриватБанку попередив про наслідки повернення банку Коломойському. Судові рішення щодо повернення націоналізованого “ПриватБанку” його колишнім власникам розгорнуть напрямок руху держави на 180 градусів. Про це розповів голова наглядової ради “ПриватБанку” Енгін Акчакоча. За його словами, Україні доведеться більше брати в борг. При цьому зараз фінансування планував давати Захід, ґрунтуючись на програмах з МВФ.
Які картки можна назвати безкоштовними? Finance.ua розповідає про це в своєму новому відео
Скарга “Нафтогазу” в Єврокомісію на “Газпром”. Національна акціонерна компанія “Нафтогаз України” подала скаргу до Європейської комісії на антиконкурентні дії російської компанії “Газпром”. Про це повідомив виконавчий директор “Нафтогазу” Юрій Вітренко. За його словами, якщо вдасться зупинити ці антиконкурентні дії Газпрому, то Україна збереже доходи від транзиту газу.
Morgan Stanley йде з Росії. Банк Morgan Stanley планує в першому кварталі 2020 року припинити свою діяльність в Росії. Це випливає з фінансової звітності російської “дочки” фінустанови. Згідно з документом, Морган Стенлі Банк здасть банківську, брокерську і депозитарну ліцензії і ліквідує ці бізнес-підрозділи.
Водіїв знову зобов’яжуть проходити техогляд. У Міністерстві інфраструктури України в рамках виконання угоди про Асоціацію з ЄС запропонували з 2022 відновити обов’язковий техогляд приватних автомобілів. Документ передбачає перший техогляд приватних автомобілів через чотири роки після першої реєстрації з подальшим його проходженням кожні два роки..
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас