16:51 02.03.2019

Порошенко розраховує на збільшення кількості українсько-європейських проектів

1 хв читати
Порошенко розраховує на збільшення кількості українсько-європейських проектів

Рух України до Європи сприятиме збільшенню реалізації спільних українсько-європейських проектів, заявляє президент України Петро Порошенко.

"Якщо ми продовжуємо наш рух до Європи, кількість європейських проектів буде тільки збільшуватися. І це не лише технічна допомога, а й доступ до величезних фінансових ресурсів", - сказав П.Порошенко на засіданні Ради регіонального розвитку Одеської області в суботу.

Він наголосив, що жодна його зустріч з керівництвом Євросоюзу не обходиться без питання про фінанси. "Немає жодної моєї зустрічі з керівництвом Євросоюзу без того, щоб я не говорив про гроші", - зазначив П.Порошенко.

Президент нагадав про "спеціальний проект у зв'язку з агресією РФ в Азовському морі, спрямованому на Азовське узбережжя, підтримку Маріуполя, Бердянська" і пообіцяв, що коштів вистачить і на чорноморське узбережжя, і на Дунай. Як повідомила прес-служба глави держави, на цей проект будуть виділені 50 млн євро, які підуть на підтримку Маріуполя і Бердянська.

Президент також покладає сподівання на консультативний центр доступу до міжнародних фінансових ресурсів, який створюється при Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ і який допоможе пошуку коштів для розвитку українських регіонів.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Майже половина українців бачить погіршення в ситуації з демократією та економікою в країні за п'ять років каденції Зеленського - КМІС

Дозвіл Україні бити по території РФ може бути розширений і це залежатиме від ситуації на полі бою – Білий дім

Голова "Нафтогазу" Чернишов може повернутися в уряд - депутат Железняк

Україна визнає і Ізраїль, і Палестину - Зеленський

Туреччина підтримала надання Україні зброї, але виключила участь НАТО у війні

Китай підтвердив відмову брати участь у Глобальному саміті миру і заявив, що буде "продовжувати на власний розсуд просувати мирні переговори"

Санкції країн G7 і ЄС проти РФ і КНДР за постачання зброї були скоординованими

МЗС України засудило недружні заяви прем'єр-міністра Грузії про Революцію гідності

Соцопитування: лише 29% опитаних українців довіряють Раді, громадяни хочуть, щоб парламент більше опікувався питаннями оборони та безпеки

У складі нової Єврокомісії Угорщина не отримає портфеля з питань розширення та політики сусідства - ЗМІ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА