Документ 2650-VIII, чинний, поточна редакція — Прийняття від 18.12.2018
Виберіть формат файлу для збереження:

ПОСТАНОВА
Верховної Ради України

Про прийняття за основу проекту Закону України про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення та Кримінального кодексу України щодо відповідальності за незаконні дії стосовно державних нагород, незаконне носіння військової форми одягу та наругу над місцем поховання захисника суверенітету та територіальної цілісності України та деяких інших осіб

(Відомості Верховної Ради (ВВР), 2019, № 2, ст.14)

Верховна Рада України постановляє:

1. Прийняти за основу проект Закону України про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення та Кримінального кодексу України щодо відповідальності за незаконні дії стосовно державних нагород, незаконне носіння військової форми одягу та наругу над місцем поховання захисника суверенітету та територіальної цілісності України та деяких інших осіб (реєстр. № 9217), поданий народним депутатом України Тетеруком А.А. та іншими народними депутатами України.

2. Комітету Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності доопрацювати зазначений законопроект з урахуванням зауважень і пропозицій суб’єктів права законодавчої ініціативи та внести його на розгляд Верховної Ради України у другому читанні.

Голова Верховної Ради України

А.ПАРУБІЙ

м. Київ
18 грудня 2018 року
№ 2650-VIII




вгору