Чверть українців вважають, що через коронавірус настане економічний занепад (опитування) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чверть українців вважають, що через коронавірус настане економічний занепад (опитування)

Особисті фінанси
287
Чверть українців вважають, що через коронавірус настане економічний занепад, проте 63% із опитаних вбачають причину можливої економічної кризи у некомпетентності влади.
Про це свідчать дані опитування соціологічної групи “Рейтинг”.
“Загалом причину можливої економічної кризи більшість опитаних бачать у некомпетентності влади (63%), хоча чверть вважає, що економічний занепад настане через коронавірус. Ще 9% бачать причиною війну на Донбасі. При цьому, кількість тих, хто пояснює ситуацію в економіці некомпетентністю влади, за останні півроку зросла з 53 до 63%”, – йдеться у результатах опитування.
Також 46% опитаних зазначили, що у новій владі їм найбільше подобається бажання змін, 17% – порядність, 13% – незалежність від олігархів.
“Діяльністю Президента Зеленського задоволені 32% опитаних, не задоволені – 65%. Роботою голови Верховної Ради Разумкова задоволені 30%, не задоволені – 51%, не змогли оцінити – 19%. Діяльністю прем’єр-міністра задоволені 16%, не задоволені – 65%, не змогли оцінити – 18%. Роботою уряду та парламенту громадяни задоволені найменше – майже 80% дали негативні оцінки, і лише близько 12% – позитивні”, – йдеться у результатах опитування.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас