RU
 

Зеленський не знає деталей справи сина Байдена

Корреспондент.net,  26 вересня 2019, 10:18
0
271
Зеленський не знає деталей справи сина Байдена
Фото: Офис президента
Справа сина Байдена гучна у США, а в Україні - рядова, каже Зеленський

Світові лідери постійно звертаються з питаннями про різні кримінальні справи, каже Зеленський.

Президент Володимир Зеленський заявляє, що не знає деталей розслідування справи компанії, пов'язаної із сином екс-віце-президента США Джо Байдена Хантером. Про це він сказав на брифінгу в Нью-Йорку після зустрічі з президентом США Дональдом Трампом, пише Інтерфакс-Україна.

За словами Зеленського, для нього це справа є однією з багатьох, про які він говорить під час зустрічей з лідерами різних держав.
 
"Розслідування справи? - Генеральна прокуратура. Нехай розслідує всі справи. Я навіть не знаю черговості цих справ. Я навіть не знаю, чесно, скажу вам відверто, деталей цієї справи", - сказав він.
 
Зеленський зазначив, що на різних зустрічах лідери інших держав говорять з ним про ті чи інші кримінальні справи. "Є люди, які у нас у тюрмі. Є українці, які під судом або в тюрмах в інших країнах. Наприклад, з прем'єр-міністром Італії я говорив про повернення нашого Марківа. Я кожен день говорю про такі кейси", - пояснив він.
 
Зеленський наголосив, що справа, пов'язана із сином Байдена, в США є просто дуже гучною. "А для мене це одна з тих численних справ, про які я говорю з лідерами інших країн, якщо вони у мене запитують. Президент Туреччини говорив мені про рейдерство, наприклад. Дуже багато таких справ. Коли я отримую таку інформацію від того чи іншого лідера, я просто передаю її всім нашим органам. Іноді ці справи багато років розслідуються або не розслідуються - я не знаю, чому", - сказав він.
 
 

 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: БайденТрампДональд ТрампВладимир Зеленский
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі