07:31 11.05.2020

Бойовики 15 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, поранені четверо військових

2 хв читати
Бойовики 15 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, поранені четверо військових

За минулу добу бойовики незаконних збройних формувань 15 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, поранені четверо українських військовослужбовців, повідомили в прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил.

"За минулу добу збройні формування Російської Федерації 15 разів порушили режим припинення вогню. Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець об'єднаних сил отримав поранення, троє - бойове травмування", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу ООС в соцмережі Фейсбук у понеділок уранці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики п'ять разів відкривали вогонь по позиціях українських військовослужбовців, що виконують завдання поблизу Авдіївки. Там ворог випустив 41 міну з мінометів 120-го і 82-го калібрів і застосовував гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

Також НЗФ двічі вели вогонь з озброєння бойових машин піхоти недалеко від н.п. Старогнатівка.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив п'ять обстрілів по захисниках Оріхового із заборонених Мінськими угодами озброєнь. В цілому НЗФ використовували 25 артилерійських снарядів калібру 122 мм і 54 міни 120-го і 82-го калібрів. Крім цього ворог застосовував протитанковий ракетний комплекс, гранатомети різних систем і великокаліберні кулемети.

Позиції об'єднаних сил поруч із Новотошківським бойовики обстріляли тричі з артилерійських систем калібру 122 мм, а також 120 мм і 82 мм мінометів.

За даними української розвідки, 10 травня військовослужбовці поранили п'ятьох бойовиків.

"З початку поточної доби російські окупаційні війська активності не проявляли. За поточну добу втрат серед українських захисників немає", - додали в штабі.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА