07:19 08.08.2019

Бойовики десять разів порушили режим тиші на Донбасі, українські військові не постраждали

1 хв читати
Бойовики десять разів порушили режим тиші на Донбасі, українські військові не постраждали

За минулу добу бойовики незаконних збройних формувань десять разів порушили режим тиші на Донбасі, українські військовослужбовці при цьому не постраждали, повідомили в прес-центрі штабу операції Об'єднаних сил.

"7 серпня збройні формування Російської Федерації і її найманці десять разів порушили режим припинення вогню ... За минулу добу втрат з нашого боку не зафіксовано", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу в Фейсбук у четвер уранці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив чотири обстріли позицій Об'єднаних сил. Зокрема, двічі поблизу Водяного, а також Лебединського - зі стрілецької зброї, біля Новотроїцького - зі станкового протитанкового гранатомета.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики обстріляли позиції українських захисників шість разів неподалік Луганська - з автоматичного гранатомета, двічі поблизу Південного - з протитанкового гранатомета, великокаліберного кулемета і стрілецької зброї, біля Новозванівки - з протитанкового гранатомета і стрілецької зброї, в районі Зайцевого - з автоматичного гранатомета і снайперської зброї, неподалік Кримського - з гранатометів різних систем і великокаліберного кулемета.

"З початку поточної доби противник двічі обстріляв позиції Об'єднаних сил в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" поблизу Богданівки - зі станкового протитанкового гранатомета, неподалік Водяного - зі стрілецької зброї", - додали в штабі.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА