День фінансів, 15 травня: подорожчання проїзду в Києві, прогноз щодо курсу від банкірів, борги України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 15 травня: подорожчання проїзду в Києві, прогноз щодо курсу від банкірів, борги України

780
Вівторок, 15 травня. На будь-яке питання завжди знайдеться відповідь.
Україна може потрапити до чорного списку офшорівчому? У Міністерстві фінансів назвали причини.
Відкриття Бескидського туннелюколи? Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман прогнозує, коли він буде зданий в експлуатацію.
Вартість проїзду в транспорті в Києвіскільки? У прес-службі Київської міськдержадміністрації повідомили, що з 14 липня будуть підвищені тарифи на проїзд. При цьому уточнили, що ціни будуть відрізнятися від того, користуєтеся ви проїзним квитком чи безконтактною карткою.
Нові правила надання субсидійщо змінять? Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко виступає за скасування або істотне коригування нових правил надання субсидій на оплату житлово-комунальних послуг.
Прогноз для гривні до осенівтримається чи впаде? Банкіри дали прогноз курсу гривні, зазначивши, що в українській відкритій економіці ключовим фактором впливу на курс гривні є динаміка надходжень експортної виручки
Україна повинна платити за боргамискільки і коли? Обсяг виплат України з державного та гарантованого державою боргів становить 643 млрд грн. Скільки треба буде погасити до кінця 2018 року, читайте тут.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас