08:47 02.02.2019

У Донецькій області до 9,5 років в'язниці засуджено бойовика НЗФ

1 хв читати
У Донецькій області до 9,5 років в'язниці засуджено бойовика НЗФ

Слов'янський міський суд (Донецька обл.) засудив до 9,5 років позбавлення волі уродженця м.Горлівка за участь у незаконних збройних формуваннях на Донбасі, повідомили в прес-центрі штабу операції Об'єднаних сил.

"Бойовик терористичної організації "ДНР", уродженець м.Горлівка Донецької області засуджений до 9,5 років позбавлення волі", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу в Фейсбук у суботу вранці.

Рішення про визнання винним за ч.1 ст.258-3 (участь у терористичній організації) і ч.1 ст.263 (носіння, зберігання вогнепальної зброї, бойових припасів без передбаченого законом дозволу) КК України прийняв Слов'янський міський суд Донецької області.

В інформації зазначається, що в березні 2015 року чоловік добровільно вступив на військову службу до НЗФ т.зв. "ДНР" і був зарахований на посаду водія-механіка 1 роти 1 мотострілецького батальйону 3 бригади 1 армійського корпусу.

"Перебуваючи в складі бандформування, зі зброєю в руках брав активну участь у бойових діях проти підрозділів ЗС України поблизу н.п. Зайцеве Бахмутського району Донецької області, де 9 березня 2018 року був затриманий із автоматом Калашникова АК-74, спорядженим патронами до нього", - розповіли в штабі ООС.

Вирок набув чинності.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти знову завдали удару по Харкову і Дергачах, є постраждалий - обладміністрація

МОН України затвердило скорочені освітні програми українознавчого компонента для школярів за кордоном

Кількість загиблих у Харкові зросла до семи - ДСНС

Спецслужби РФ мають намір активізувати диверсійну діяльність проти країн НАТО - ISW

Окупанти завдали ударів по цивільній залізничній інфраструктурі Харківщини, поранені шестеро залізничників

Звільнені від відбування покарання перші ув'язнені, які підуть на фронт

Зеленський про атаку на Харків: Російські терористи користуються браком ППО і можливостей знищувати пускові установки РФ поблизу кордонів

Кількість загиблих у Харкові зросла до шести - обладміністрація

Прикордонники не беруть до уваги застосунок "Резерв+" під час перетину кордону

На сумському напрямку у ворога зосереджені певні сили, але їх недостатньо для удару стратегічного рівня - Держприкордонслужба

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА