Tesla обмежить можливості вже проданих електромобілів Model 3 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tesla обмежить можливості вже проданих електромобілів Model 3

Технології&Авто
3089
Перші покупці електрокарів Tesla Model 3 початкового рівня незабаром не зможуть скористатися всіма можливостями своїх автомобілів. Річ у тім, що вони поставлялися з розблокованим програмним забезпеченням, яке дозволяло власникам отримувати доступ до функцій, властивих дорожчій конфігурації Standard Range Plus.
В кінці травня Tesla почала блокувати розширені функції в нових автомобілях Model 3, позбавляючи їх автопілота, вбудованої навігації та інших опцій. Тепер компанія робить те ж саме, тільки вже на проданих автомобілях.
Власники Model 3 зазначають, що почали отримувати електронні листи від Tesla з попередженням про обмеження можливостей їхніх автомобілів через оновлення програмного забезпечення, яке зробить з Plus-версії стандартну.
«Ваш автомобіль Model 3 скоро отримає нове програмне забезпечення, яке відповідає замовленій вами конфігурації Standard Range. Як ми вже раніше повідомляли, в ній обмежений запас ходу (354 км) і заблоковані кілька опцій. Щоб і далі користуватися розширеними можливостями, такими як більш швидке прискорення і функція автопілота, зверніться в сервіс обслуговування через додаток Tesla», – йдеться в листі.
Крім зазначених опцій, клієнти можуть також втратити доступ до вбудованого сервісу потокової передачі музики та функції підігріву задніх сидінь. Повний список буде відомий, коли вийде відповідне оновлення. Втім, власники Tesla завжди зможуть доплатити за ці додаткові функції.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас