У Кличка запевнили, що сучасні технології дозволяють латати дороги при морозах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Кличка запевнили, що сучасні технології дозволяють латати дороги при морозах

Казна та Політика
1135
Безсніжні дні дозволили підприємствам комунальної корпорації «Київавтодор» максимально зосередитися на виконанні робіт з ліквідації руйнувань дорожнього покриття.
Такі роботи тривають у всіх районах Києва, повідомляє прес-служба КМДА з посиланням на Київавтодор.
“Для ліквідації аварійно-небезпечної ямковості дорожники використовують «литі» і холодні асфальтобетонні суміші, а також рециклери”, – йдеться в повідомленні.
Як зазначили у комунальній корпорації, сучасні технології і матеріали дають змогу виконувати ремонтні роботи при мінусових температурах повітря оперативно і якісно.
Зокрема, у 2015 році комунальна корпорація «Київавтодор» закупила сучасні компактні мобільні установки – рециклери. Їхньою головною перевагою є здатність перетворювати старий асфальт на нову асфальтобетонну суміш безпосередньо на місці ремонту дорожнього покриття. Це істотно знижує витрати, пов’язані з вивезенням старого асфальту на утилізацію, закупівлю нової партії асфальтобетонної суміші і доставкою її на місце виконання робіт.
Гарячі рециклери розраховані на ремонт невеликих площ, а використання їх надає можливість виконувати ремонт асфальтобетонного покриття при низьких температурах, оскільки суміш не охолоджується під час доставки до місця виконання робіт.
Комунальна корпорація звертає увагу киян на те, що ремонт асфальтобетонного покриття взимку – це ймовірніше ліквідація аварійно-небезпечної ямковості задля забезпечення проїзду автотранспорту, при цьому дотримання технології контролюється інженерами відділу контролю якості «Київавтодору».
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас