Binance відкрила позабіржовий майданчик для обміну криптовалют — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Binance відкрила позабіржовий майданчик для обміну криптовалют

Фінтех і Картки
400
Криптовалютна біржа Binance приєдналася до загального тренду останнього часу і в цю середу оголосила про відкриття власного позабіржового сервісу, передає Сьогодні.
На відміну від пропозицій деяких інших компаній в цьому просторі, OTC-майданчик Binance дозволить здійснювати обмін виключно між криптовалютами без залучення фіата, але робити це з більшими обсягами, ніж дозволяє основна склянка біржі.
Binance не уточнює, які саме активи будуть торгуватися на новій платформі, лише повідомляючи про доступність “безлічі криптовалют, представлених на біржі”. Списання і зарахування коштів буде здійснюватися безпосередньо через основні рахунки користувачів на біржі.
Основними перевагами укладення угод на своїй OTC-платформі Binance називає все те, чим можуть похвалитися аналогічні сервіси конкуруючих компаній: можливість швидкого обміну великого обсягу криптовалют і попереднього визначення ціни виконання, а також конфіденційність, що забезпечується укладанням угод поза основною книги заявок.
До теперішнього моменту власні позабіржові сервіси встигла відкрити ціла низка криптовалютних фірм, у тому числі Bittrex, Coinbase, OKEx, Huobi, Circle, itBit, Kenetic Capital, Genesis Trading і SFOX.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас