Київрада схвалила велику забудову Троєщини — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київрада схвалила велику забудову Троєщини

Казна та Політика
1212
Депутати Київської міської ради затвердили детальний план території площею 410 га в межах вулиць Бальзака, Милославської, Закревського, Сабурова в Деснянському районі Києва.
Про це повідомляється на офіційному сайті Київради.
ДПТ підтримала мінімально необхідна для прийняття рішення кількість депутатів – 61. Фракції “Самопоміч” і “Свобода” не дали жодного голосу.
Згідно із затвердженим планом розвитку території, розробленого на 20-річний період, площа під житлову забудову збільшиться з нинішніх 197,5 га до 226 га.
При цьому, якщо більша частина території наразі забудована, згідно з документами Київради, 10-25-поверховими житловими групами, то поверховість перспективного житла планується виконати “в межах 27 поверхів”.
На цій території, згідно з планом, з’явиться 1 мільйон квадратних метрів нового житла.
Згідно з показниками ДПТ, щільність населення, яка зараз становить 227 осіб на 1 га, на момент завершення реалізації плану розвитку становитиме 275 осіб на 1 га.
В цілому чисельність населення за 20 років в межах території збільшиться з нинішніх 93 тис осіб до 112,7 тис осіб.
Основні претензії депутатів до ДПТ полягали в тому, що план розв’язує руки забудовникам при наявності серйозних транспортних проблем в цьому районі міста.
Мер Віталій Кличко пообіцяв, що до кінця року продовжиться будівництво Подільсько-Воскресенського переходу, що дозволить зрушити з місця питання будівництва метро.
Також в Київраді повідомляють, що передбачено будівництво комплексів багатоповерхових гаражів. Загальна місткість становитиме 8650 машино-місць.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас